Srijeda, 9.05.2007.

Izbori za članove mjesnih odbora

Gradsko poglavarstvo Grada Sinja, na 53. sjednici održanoj dana 24. travnja 2007. godine donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja, koja stupa na snagu danom objave u »Službenom glasniku Grada Sinja" odnosno, 28. travnja 2007.g.

Izbori će se održati u nedjelju 27. svibnja 2007. godine.

IZVOR: www.sinj.hr

Obvezatne upute i obrasci za provođenje izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja ...

TESTIRANJE UPISNIKA ZA VATERPOLO I PLIVANJE

U subotu 12. svibnja na Gradskom bazenu u Sinju održat će se testiranje upisnika za vaterpolo i plivanje. Testiranje prijavljenih za vaterpolo klub počinje u 10 sati, a za plivački u 12.
Također Gradski bazen je organizirao sastanak za roditelje djece koja se upisuju u školu plivanja. Sastanak će biti u ponedjeljak u 16 sati.

LOKALNI IZBORI

Kandidacijske liste za izbore za vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja Gradskom izbornom povjerenstvu trebaju se dostaviti do četvrtka, do 24,00 sata. članovi Povjerenstva danas i sutra dežuraju od 09,00 do 19,00 sati, a u četvrtak od 09,00 do 24,00 sata.
Dežurstva se obavljaju u prostorijama Gradske uprave Grada Sinja u sobi br. 43.

UPISI U DJEčJE VRTIćE

U dječjem vrtiću žabica iz otoka do 18. ovoga mjeseca traju upisi u vrtić. Upisati se mogu djeca od navršene treće godine života.

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Udruga umirovljenika za svoje članove organizira jednodnevni izlet u Cerovečke špilje i Teslin muzej u Smiljanu. Izlet je u utorak 15. svibnja, a zainteresirani se još uvijek mogu upisati u prostorijama Udruge.

SPORT

Danas se nastavljaju susreti 3. HNL. Sinjski Junak u 17,00 sati igra u Kaštel Starom protiv Vala.