Utorak, 9.05.2006.

TJEDAN CRVENOG KRIžA

Gradsko društvo Crvenog križa grada Sinja kao dio velike obitelji Hrvatskog crvenog križa i ove godine obilježava TJEDAN CRVENOG KRIžA koja će biti 13. svibnja na trgu dr.Franje Tuđmana.Tog dana s početkom u 9 sati mjerit ćr tlak i šećer u krvi zainteresiranim građanima, a tom prigodom tu će biti i lječnička ekipa.Tom prigodom bit će pokazna vježba iz prve pomoći, a istu će odraditi ekipa mladeži crvenog križa grada Sinja.

RADIONICA NA TEMU "SAPARD PROGRAM U RH"

Sutra će se u Gradskoj vjećnici s početkom u 9. sati održati radionica na temu SAPARD PROGRAM U REPUBLICI HRVATSKOJ- unapređenje poljoprivrednog sektora kroz povećanje konkuretnosti i održivosti poljoprivredne proizvodnje. Ovu stručnu radionicu organizira Ured državne uprave splitsko-dalmatinske županije, Služba za gospodarstvo Odsjek za poljoprivredu.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskom postrojenju u vremenu od 10.05 do 12.05 2006. svaki dan od 08 do 14 i 30 sati bez napajanja električnom energijom bit će potrošači na području općine Otok (Brčići,Smoljo i Varvodići). U slučaju lošeg vremena radovi se odgađaju za naredni dan ističu iz HEP-a.


VRIJEME

U nastavku dana očekuje nas umjereno oblačno vrijeme s mogućnošću kiše osobito krajem dana i navečer. Temperatura zraka između 20 i 22 stupnja Celzijeva.

SJEDNICA GRADSKOG VIJEćA GRADA SINJA




Za danas je predsjednik Gradskog vijeća Sinja sazvao 10. sjednicu gradskog vijeća. Najavljeno je sedam točaka dnevnog reda o kojima će raspravljati vjećnici. Među ostalim bit će riječi o programu gradnje, uređenju i održavanju komunalne infrakstrukture Na sjednici bi se trebali usvojiti i izvješća gradskih ustanova.

JOš DANAS UPIS U VRTIćE

Dječji vrtić Bili cvitak još samo danas traje upis u jaslice i vrtiće Sinju, Brnazama i Glavicama. Upisi se vrše u dječjem vrtiću Maslačak na štaliji od 8 do 14 sati. Pri upisu je poželjno da bude i dijete. Prednost imaju djeca invalida Domovinskog rata, ako je drugi supružnik zasposlen, potom dijeca oba uposlena roditelja i prema drugim kriterijima Pravilnika o upisu. Djeca koja već pohađaju vrtić potrebno je da obnove upis kod odgajatelje. Rezultati će biti istaknuti na oglasnoj ploči u vrtiću Bili cvitak početkom lipnja.

U triljskom vrtiću upis traje do 13. svibnja od 8 do 18 sati.

POčINJU PRIPREME ZA 291. SINJSKU ALKU




Poslije podne počinje i službeni dio priprema kandidata za kopljanike ovogodišnje 291. Sinjske alke. Poslijepodne na hipodromu pozvano je 27 kandidata.
...