Utorak, 9.04.2013.

CERURA organizira radionicu

Centar za ruralni razvoj Sinj 'CERURA' organizira radionicu pod nazivom 'Osnivanje i rad socijalne zadruge'. Radionica će se održati sutra u 12 sati u Galeriji Galiotović.

Predavači na radionici će biti predsjednik Savjeta za razvoj zadrugarstva Hrvatskog saveza zadruga, Referalni centar Ministarstva branitelja Nebojša Jerković, predsjednik Zadružnog saveza Dalmacije Lordan Ljubenkov i predsjednik Nadzornog odbora Hrvatskog saveza zadruga Stipe Efendić.

Ovaj projekt financira Zaklada 'Kajo Dadić' Split u sklopu Decentraliziranog modela financiranja Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Drugo predavanje u Klubu Sinjana

Klub Sinjana Zagreb, drugi puta organizira seriju popularnih predavanja liječnika i znanstvenika podrijetlom iz Sinja i Cetinskog kraja te prominentnih prijatelja našeg Kluba. Drugo predavanje na temu Kronična opstruktivna bolest pluća (KOPB) održat će prof.dr.sc. Branka Čučević rođ. Radan , specijalist pulmolog zaposlena u Klinici za plućne bolesti Jordanovac. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar protiv Jollyja traži prvu pobjedu

Nakon tri poraza iz isto toliko dvoboja u Ligi za prvaka, Alkar će u Sinju, u četvrtom kolu, ugostiti šibenski Jolly JBŠ, protivnika s kojim je u regularnom dijelu A-1 lige ostvario po pobjedu i poraz. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR