Ponedjeljak, 9.04.2007.

OBAVIJEST IZ SVETIšTA GOSPE SINJSKEDanas je uskrsni ponedjeljak. Svete mise u svetištu čudotvorne Gospe Sinjske su u 9, 10 i 19 sati. Svečana sveta misa bila je u 10 sati, a na toj misi bila je i posljednja korizmena propovijed i blagoslov cijele župe s korizmenim križem.

RADNO VRIJEME TRGOVINA ZA BLAGDANE

Danas na Uskrsni ponedjeljak prodavaonice i drugi oblici trgovine na malo pretežito prehrambenim proizvodima prema odluci gradskog poglavarstva mogu raditi do 13,00 sati.

OBAVIJEST

Danas od 14,00 do 23,00 sata na snazi je zabrana prometovanja za teretna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona. Zabrana vrijedi na važnijim državnim cestama, a na području Cetinskog kraja to su ceste D 1 Vrlika - Sinj - Split, i D 60 Brnaze - Trilj - Cista. Na autocestama zabrana nema.

SPORT

U subotnjoj utakmici 3. Hrvatske nogometne lige Junak i Jadran odigrali su neriješeno 0:0, dok je u u utakmici 4. lige OSK pobijedio Polaču.

Danas se igraju utakmice županijske nogometne lige. Tekstilac i Akademac iz Splita sastaju se u 16,30 sati u Sinju.

Danas u organizaciji NK OSK, na igralištu Gola Brda u Otoku održava se 8. nogometni turnir Mali Otok. Na turniru će nastupiti mladi nogometaši rođeni 1996. godine, igrači Hajduka, Junaka, Glavica, Tekstilca, čaporica i OSK-a.
U ponedjeljak počinje ovogodišnja galopska sezona. Prva trka održat će se na Zagrebačkom hipodromu, a s velikom ambicijama u nju ulaze i galopski klubovi Blaškan - Ringo sa 7 i Vreba Hrvace sa 3 grla. Prva od četiri najavljene trke na sinjskom Hipodromu, održat će se 29. travnja u organizaciji Galopskog kluba Vreba Hrvace.