Subota, 9.04.2005.

AKCIJA LIBERALNE STRANKE IZ TRILJA

Klub žena liječenih od karcinoma dojke iz Splita u suradnji s ogrankom Liberalne stranke iz Trilja cijelo jutro provodi akciju "Zaštitimo zdravlje žene s preventivnim pregledom dojki". Akcija će se održati do 14 sati. Slična akcija bit će provedena sljedeći vikend i u Hrvacama.

OTVORENJE SPORTSKO-REKREACIJSKOG CENTRA U čAPORICAMA

U selu čaporice sutra će se otvoriti športsko-rekreacijski centar nazvan po poginulom branitelju iz tog mjesta"Zdenko Pavela Cato". Program će započeti svečanom svetom misom u crkvi sv. Roka, a u 13 sati odigrat će se revijalna utakmica nakon koje je organiziran prigodni ručak. Organizatori su Mjesni odbor čaporice i grad Trilj.


MATICA HRVATSKA OGRANAK SINJ

U hotelu Alkar u 20 sati ogranak Matice Hrvatske iz Sinja organizira prijateljsko druženje s članovima Matice Hrvatske iz Vinkovaca, a zbor sv. Cecilije iz Vinkovaca bit će gost i na sv. misi u 11. 30 minuta.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na 35 DV kV Peruća - Vrlika, 11. travnja u ponedjeljak neće biti u vremenu od 10 - 15 sati električne energije u gradu Vrlici, općini Civljane i Kijevo, javljaju iz HEP-a.

VRIJEME

Prevladava oblačno i kišno vrijeme. Vjetrovito s umjerenim do jakim jugom. Trenutna temperatura u Sinju je 9 C. Temperatura zraka od 10 - 19 C.