Četvrtak, 9.03.2017.

Prvi rukometni turnir veteranki

U nedjelju, 12, ožujka, udruga ‘Rukometne veteranke Sinj’ organizira 1. Rukometni turnir veteranki u Hrvacama.
Turnir će se održati u školskoj sportskoj dvorani s početkom u 13 sati kada domaćin otvara turnir u dvoboju s Metkovićem.
Na turniru će sudjelovati 5 ekipa, Rukometne veteranke Sinj kao domaćin te gostujuće ekipe Zadra, Metkovića, Vranjica i Trogira kojima je, osim dobrog druženja, u cilju promidžba sporta i rukometa kao takvoga.
Svečano otvaranje upriličit će se u 14,30 sati kada će nastupiti Klapa Hrvace. Igračka završnica bit će u 16,30 sati, dok će se svečano zatvaranje turnira i proglašenje pobjednika upriličiti u 18,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Zabavna večer u Klubu Sinjana u Zagrebu


U organizaciji Kluba Sinjana u Zagrebu sutra, 10.ožujka, od 19 sati u njihovim prostorijama u Masarykovoj 22/I upriličit će se zanimljivo glazbeno druženje.
Potpredsjednik Kluba Sinjana i poznati hrvatski glazbenik Dražen Žanko, gostujući u programu Hit radija najavio je zanimljivu večer:
‘Organizirali smo jedno druženje s prijateljima, mogu reći iz mog glazbenog života, i želimo ovakvih druženja napraviti što više u našem klubu. Želja nam je da se uvijek nešto događa i da smo povezani s drugima na različite načine. Ovoga puta u goste nam dolaze članice i članovi zbora Ivana pl. Zajca s kojima smo se družili i u glazbeno scenskom prikazu Mirakul’, kazao je Dražen Žanko.
Žanko je uputio poziv Sinjanima i Cetinjanima koji su u Zagrebu i svim prijateljima Sinja da dođu u prostorije Kluba na prigodno druženje na kojemu će, uz dobre glazbene note, biti i ponešto u gastronomskoj ponudi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR