Ponedjeljak, 9.03.2015.

Varga odgovorio Bulju: Ništa od hospicija u SinjuMinistar zdravlja u Vladi RH Siniša Varga danas je u pisanom odgovoru sinjskom nezavisnom gradskom vijećniku Miru Bulju, službeno potvrdio kako Ministarstvo zdravlja ne namjerava graditi hospicij na području bivše vojarne Kula u Sinju.
Sredinom veljače Miro Bulj pisanim se putem obratio premijeru Zoranu Milanoviću i ministru zdravlja Siniši Vargi, pitajući ih što je s otvaranjem hospicija u Sinju, na području bivše vojarne Kula.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otok: Izlaznost na izbore za MO vrlo slaba

U Općini Otok jučer su održani izbori za Mjesne odbore. U mjesnim odborima Gala, Otok, Ruda i Udovičić biralo se po 7 članova vijeća. Izlaznost na izbore bila je vrlo slaba.
Pravovremenu i pravovaljanu kandidacijsku listu za izbor članova mjesnih odbora za sve mjesne odbore prijavila je samo Hrvatska demokratska zajednica (HDZ).
Najveća izlaznost zabilježena je u Gali, gdje je glasovalo 24 posto birača. U Udovičićima je glasovalo 16 posto birača, u Rudi 6 posto. Najmanja izlaznost bila je na području MO Otok, gdje je glasovalo 5 posto građana koji imaju pravo glasa.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tehnički pregledi traktora u Otoku

Policijska postaja Sinj izvijestila je kako će se ovoga tjedna u Otoku održati akcija tehničkog pregleda traktora i registracija traktora te traktorskih prikolica.
Tehnički pregledi i registracije obavljat će se u srijedu i četvrtak, 11. i 12. ožujka u Otoku, od 8 do 14 sati pored nogometnog igrališta OSK-a.
IZVOR: WWW.FERATA.HR