Subota, 9.02.2013.

Željko Viculin i dalje na čelu SPK-a

Sinoć je u Gradskoj vijećnici održana izvještajno-izborna godišnja skupština Sinjskog pučkog kazališta. Za predsjednika kazališta ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Željko Viculin.
Skupštini je nazočilo 36 od ukupno 43 člana. Prihvaćeno je izvješće o radu te financijsko izvješće za 2012 godinu, a izabrano je i novo rukovodstvo. Dosadašnji predsjednik Željko Viculin ponovno je izabran na tu dužnost velikom većinom glasova. Za potpredsjednika je izabrana Marija Cvrlje Radović. Novi Upravni sačinjavaju Boženko Delonga, Mario Bilandžić, Sašo Miletić, Bruno Barać te kao predstavnik roditelja Ana Mastelić.
U Nadzorni odbor Sinjskog pučkog kazališta izabrani su Tatjana Katić, Blaža Romac i Katarina Župić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OSK poražen u Kninu

Nogometaši OSK-a su u okviru priprema za proljetni dio sezone gostovali u Kninu gdje su poraženi od domaćina Dinare rezultatom 3:0.
Otočani su odigrali utakmicu dosta ispod nivoa koji su pokazivali u prethodne tri, no kao olakotnu okolnost svakako treba spomenuti da su na put krenuli bez nekoliko standardnih igrača.
Dinara je praktički iskoristila sve što joj je OSK ponudio, na kraju je slavila s uvjerljivih 3:0, što je malo i prenaglašen rezultat u odnosu na situaciju na travnjaku, no u svakom slučaju pobjedu je zaslužila.
Prijateljski susret:
Dinara - OSK 3:0
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U prometnoj nesreći troje ozlijeđenih

Noćas oko 3 sata i 30 minuta na mostu u Hanu dogodila se prometna nesreća. Zbog neprilagođene brzine vozač je izgubio kontrolu nad osobnim vozilom te je udario u ogradu mosta. Tom prilikom 3 osobe zadobile su lakše tjelesne ozljede.
IZVOR: WWW.FERATA.HR