Subota, 9.02.2008.

SLAB INTERES ZA NOćNU KRUžNU LINIJUZa jučer uvedenu autobusnu noćnu linija koja je prometovala na relaciji Sinj - Brnaze - Turjaci - Košute - Trilj - Grab - Udovičići - Otok - Gala - Han - Obrovac - Bajagić - Rumin - Hrvace - Karakašica - Sinj naši mlađi sugrađani prvi dan prometovanja nisu pokazali zavidan interes. U tvrtci Autoprijevoz kažu kako očekuju da će večeras odaziv putnika biti veći. Napomenimo kako linija vozi petkom , subotom i nedjeljom sa autobusnog kolodvora u Sinju u 01,00 sat iza ponoći. Cijena putne karte je uobičajena, a razliku do ekonomske podmirit će gradovi i općine.

OBAVIJEST

Do 13. veljače otvoren je natječaj za dodjelu Nagrade županije Splitsko - dalmatinske, koja se dodjeljuje za najviše zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, športa, zdravstva, socijalne skrbi i drugih područja društvenog života u županiji.
Nagrada se dodjeljuje kao: nagrada za životno djelo, osobna nagrada, te skupna nagrada.
Prijedlog za dodjelu Nagrade Splitsko-dalmatinske županije dostavlja se u pisanom obliku s obrazloženjem, a u privitku treba priložiti isprave kojima se dokazuju navodi iz obrazloženja.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 18 sati prikazuje se američka romantična komedija «Dnevnik jedne dadilje» u kojem glavnu ulogu tumači Scarlett Johansson. U 19 sati i 30 minuta prikazuje se američka kriminalistička drama Američki gangster. U glavnim ulogama igraju Denzel Washington i Russell Crowe. 'Američki gangster' stvarna je priča o Franku Lucasu, narkomanskom bossu koji je pola New Yorka navukao na heroin.

PROMOCIJA UDRUGE "BMW ZAGORA"

Danas će se promovirati novoosnovani sportski klub BMW Zagora iz Trilja. Danas u 15,00 sati, na parkiralištu tvornice Cetinka, članovi kluba predstavit će se s 10 automobila raznih marki u natjecateljskoj disciplini autoslalom. Drugi dio programa nastaviti će se u 16 sati u kino dvorani. Kako nam je kazao Dušan Roguljić cilj autokluba je poticanje, razvijanje i unapređivanje auto i karting športa na području Dalmatinske Zagore.

SPORT

Danas se igraju prijateljske pripremne utakmice. U Hrvacama se u 15,00 sati sastaju Hrvace i Zadar, a u Mravincima Sloga i Junak.

VRIJEMEJutros u 7 sati u Sinju je izmjereno 5 Celzijevih stupnjeva, u nastavku dana meteorolozi prognoziraju i dalje vedro i sunčano vrijeme uz slabu buru. Dnevna temperatura zraka kretati će se između 10 i 12 Celzijevih stupnjeva.