Srijeda, 9.02.2005.

BLAGDAN čISTA SRIJEDA

Prvi korizmeni dan čista sijeda zapovjedni je blagdan posta i nemrsa. U 18 sati u svetištu čudotvorne Gospe Sinjske služit će se sveta misa, blagoslov pepela i pepeljeva. U okolnim crkvama mise su u 16 sati.
Put križa u svetištu održava se petkom i nedjeljom od 17.15 uz izravan prijenos na Radio Sinju. Put križa za djecu je svakog petka u 13 sati, a u okolnim crkvama u 16 sati, iznimno u Karakašici Put Križa održava se u 17.30.

IZVANREDNA SKUPšTINA SINJSKIH PRAVAšA

Izvanredna skupština Hrvatskih pravaša gradske organizacije Sinj održat će se sutra 10.veljače s početkom u 17 sati u gradskoj vijećnici. Na dnevnom redu je izbor novih tijela stranke- Izvršnog i Nadzornog odbora, te izbor predsjednika, dva potpredsjednika, tajnika i rizničara.

RADOVI NA CESTAMA

Zbog radova na gradskom bazenu još uvijek je za sav promet zatvorena ulica Braće Radić i to od ulice Ante Starčevića do raskrižja sa ulicom Brekin put.

SPORT

Prijateljska nogometna utakmica između nogometnog kluba Glavice i nogometnog kluba Solin odigrat će se danas u 14.30 na igralištu u Glavicama.
U Otoku se sastaju nogometni klub Hrvace i nogometni klub Vinjani u 15 sati.
Nogometaši Junaka gostuju u Imotskom gdje igraju prijateljski susret i istoimenim drugoligašem.

VRIJEME

Prevladava sunčano i vrlo hladno vrijeme. Prema meteorološkim najavama slično će se zadržati do kraja dana. Najviša dnevna temperatura bit će između 5 i 10 stupnjeva.