Subota, 9.01.2021.

Alkar domaćin Gorici, Rebić van stroja još tri tjednaNastavak prvenstvenih obveza ovog vikenda čeka Alkara koji će biti domaćin vrlo jakoj Gorici…

Trebala je sinjska momčad igrati i u četvrtak protiv Cibone u Zagrebu, ali zbog pozitivnih na Covid-19 u redovima zagrebačke momčadi, taj dvoboj je odgođen i bit će odigran naknadno.

Subota zato donosi novog jakog suparnika, što Gorica sasvim sigurno jest. Dovoljno je i pogledati na prvenstvenu ljestvicu gdje momčad Josipa Sesara drži drugu poziciju sa svega tri poraza. Alkar je s druge strane na poziciji broj deset s omjerom od četiri pobjede i deset poraza.

Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Junak krenuo s pripremama, opstanak u Drugoj HNL nameće se kao ciljS priprema za nastavak sezone krenuo je i Junak pod paskom trenera Stipe Balajića…

Junak je povratničku sezonu u Drugoj HNL zaključio na pretposljednjem mjestu s tek 15 bodova na kontu, ali to je još i dobro ako se u obzir uzme da su dvije od ukupno tri pobjede ostvarene u posljednja dva kola jesenskog dijela.

Baš te dvije pobjede dale su nekakav zalog za optimizam pred drugi dio sezone, ali jasno je i da će se momčad morati pojačati, jer nekih igrača u sastavu sinjskog drugoligaša više nema. Riječ je o Brunu Jenjiću koji se vratio u Hajduk II odakle je ljetos stigao na posudbu, zatim Andriji Bandalu kojeg čeka operativni zahvat, Stipi Baraću koji se trajno zaposlio te Danielu Maganiću za čije je usluge zainteresirana Dubrava gdje će narednih dana biti na probi.

Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR