Petak, 9.01.2009.

SPORT

Sutra, 10. siječnja, nastavlja se sezona 08/09 A-1 košarkaške lige. U Rijeci se, u 20 sati, sastaju Kvarner NR i Alkar.

POčETAK RADOVA NA IZGRADNJI 1. FAZE GZ KUKUZOVAC DO KRAJA IDUćEG TJEDNADo kraja idućega tjedna trebali bi početi građevinski radovi na izgradnji objekata i uređaja komunalne infrastrukture dijela prve faze realizacije Gospodarske zone Kukuzovac. U tijeku su pripremni radovi za uvođenje izvođača u posao.
Predsjednica Nadzornog odbora Gospodarske zone Ankica Panza kazala nam je kako se planira svečano otvaranje radova. Pozivi na svečanost su upućeni u Vladu, te se čega odgovor.

OBAVIJESTUskoro kreće nastavak izgradnje kanalizacijskih kolektora u Vrličkoj ulici u Sinju. Za nekoliko dana počet će i asfaltiranje ulica Serdara Vučkovića i Kralja Zvonimira gdje su radovi dovršeni, rekla je v.d. pročelnica Upravnog odjela za prostorno planiranje, gospodarenje prostorom i razvoj Ankica Panza. Nakon ovih radova krenut će se na postavljanje kanalizacijskog kolektora i u zapadnom dijelu gradu tako da bi se na novi zatvoreni sustav priključili Dom zdravlja i Vojarna.
Na proljeće će početi i rekonstrukcija Jakinog guvna na kojem će biti postavljena prometna signalizacije, te otvaranje Vrličke ulice.

OBAVIJEST

Uprava VAD-a donijela je odluku o raspisivanju natječaja za iznajmljivanje dijela slobodnih poslovnih prostora u Alkarskim dvorima. Natječaj će biti objevljen početkom idućega tjedna, a njime je obuhvaćeno oko 800 metara kvadratnih prostora u dijelovima prizemlja, prvog i drugog kata, te potkrovlja. Poslovni prostori će biti iznajmljeni za urede, caffe bar i restoran. U VAD-u kažu kako je neposrednim dogovorima dio poslovnih prostora već dogovoren. Ukupno će u Alkarskim dvorima biti 1400 metara kvadratnih komercijalnih poslovnih prostora.

AKCIJE DARIVANJA KRVI U SINJU

U Sinju je danas, 9. siječnja, prikupljeno 41 doza krvi u akciji koju su organizirali Gradsko društvo Crvenog križa i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj.

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina večeras u 19.30 sati je posljednji nastavak iz serijala filmova o tajnom agentu Jamesu Bondu "Zrno utjehe". U glavnoj ulozi igra Daniel Craig.