Srijeda, 8.12.2004.

SVETA MISA ZA PRVOG HRVATSKOG PREDSJEDNIKA DR. FRANJU TUđMANA

U povodu pete godišnjice smrti prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u crkvi čudotvorne Gospe Sinjske večeras od 18 sati sati bit će služena svečana sveta misa koju će propovjedati gvardijan svetišta fra. Zoran Kutleša.

ZABRANA SIMBOLA ALKE U PREDSJEDNIčKOJ KAMPANJI

Upravni odbor Viteškog alkarskog društva Sinj na poslijednjoj sjednici održanoj 4.prosinca donio je odluku o zabrani uporabe alkarskih simbola, odore, opreme i oružja u svrhu promidžbe predsjedničkih kandidata za predsjednika Republike Hrvatske.
...

PRIGODNI POKLONI KORISNICIMA POMOćI ZA UZDRžAVANJE

U organizaciji Crvenog križa i Grada Sinja od 15 do 18 ovoga mjeseca dijelit će se prigodni poklon paketi korisnicima pomoći za uzdržavanje.Novac za 380 poklon paketa financirao je grad Sinj ,a korisnicima će biti uručeni u prostorijama Crvenog Križa.

EDUKATIVNI PROGRAM JA NE U GRADSKOM KINU

Udruga za prevenciju i pomoć u rješavanju problema ovisnosti Novi Put i Gradsko poglavarstvo...
...

PREDAVANJE O AIDS-u

U dvorani franjevačkog samostana u petak će se održati predavanje o bolesti AIDS-u - kugi 21 stoljeća. Predavanje počinje u 19 sati , a predavač je dr. fra Luka Tomašević.

PROSLAVA 150 GODINA NAOBRAZBE NA HRVATSKOM JEZIKU U DALMACIJI

Franjevačka provincija Presvetog otkupitelja u Splitu i Franjevačka klasična gimnazija u Sinju s pravom javnosti povodom 150 godina gimnazijske naobrazbe na Hrvatskom jeziku u Dalmaciji, u subotu 11. i nedjelju 12.prosinca organiziraju prigodnu proslavu s nizom kulturnih događaja.
...

KONCERT GRADSKE GLAZBE SINJ

Revijalni koncert povodom božićno-novogodišnjih blagdana u nedjelju 12.prosinca u gradskom kinu organizira Gradska Glazba Sinj...
...

VRIJEME

Prevladava sunčano i prohladno vrijejeme.Dnevna temperatura zraka između 5 i 11 stupnjeva Celzijevih.