Petak, 8.11.2019.

Sutra novo ‘Sinjanje’ Hit radija


Sutra, 9. studenog od 13 sati i 15 minuta u programu Hit radija bit će emitirano novo ‘Sinjanje’.
Podsjećamo, i prošlo ‘Sinjanje’ iznjedrilo je tri pobjednika – Zvonimir Šipić pogodio je riječ ‘šilježe’, Marija Librenjak otkrila je riječ ‘drinjine’, a Ankica Križanac riječ ‘relo’. Od njih troje, sreća je ovoga puta bila naklonjena Ankici Križanac koja je tako osvojila poklon bon sponzora emisije Hipodrom u iznosu od 300 kuna.
U sutrašnjem ‘Sinjanju’ pobjednika emisije nagrađuje Muzej Sinjske alke i to šalicom s motivom Gospe Sinjske i knjigom ‘Sinjska alka’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je novi sportski vikend iz kojeg izdvajamo nove domaće okršaje Alkara i rukometašica Sinja…

Izuzev nastupa Alkara i rukometašica Sinja, što ćemo obraditi u zasebnim najavama, vrijedi se osvrnuti i na ostale sportske događaje koji se igraju ovog vikenda.

Sigurno će biti zanimljivo ispratiti nastup nogometaša Junaka koji kao vodeća momčad odlaze u Ploče po nastavak pobjedničke serije. Nešto lakši posao u ovom kolu trebale bi imati Hrvace koje na svom terenu dočekuju neuvjerljivu Neretvu.

Prvo mjesto u poretku branit će i OSK na gostovanju kod vrlo dobrog Orkana u Dugom Ratu, a zanimljivo će biti i u Vinjanima gdje gostuju Glavice. Također, slijedi nam i gradski okršaj Čaporica i Trilja, dok je Tekstilac domaćin Mosor Žrnovnici.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mješoviti zbor grada Sinja nastupa u Grudama

 
Danas, 8. studenog od 18 sati u crkvi svete Kate u Grudama održati će se koncert Mješovitog zbora grada Sinja pod vodstvom prof. Marije Župić.

Na koncertu će nastupiti će tenor HNK Split Vinko Marojevič i bas HNK Split Božo Župić, te Rozarija Samodol na klaviru. Također, u večeri će sudjelovati i zbor Osnovne glazbene škole Grude. Koncert se održava povodom proslave Dana Općine Grude.
IZVOR: WWW.FERATA.HR