Ponedjeljak, 8.11.2010.

Grad Sinj preuzeo je upravljanje nad cjelokupnim kompleksom Hipodroma u Sinju

Grad Sinj preuzeo je upravljanje nad cjelokupnim kompleksom Hipodroma u Sinju kao i štalama, osim u dijelu prostora kojim se služi Viteško–alkarsko društvo za potrebe Alkarske ergele.
Podsjetimo, Grad Sinj je 2004. godine Hipodrom ustupio na korištenje i upravljanje Viteškom alkarskom društvu.

Održan Izborni zbor Gradske organizacije Autohtone-Hrvatske stranke prava Trilj

Na Izbornom zboru Gradske organizacije Autohtone-Hrvatske stranke prava Trilj, koji je održan u subotu, za predsjednicu je izabrana Ivana Đonlić, a za dopredsjednike Marija Bakić i Božidar Budić. Dužnost tajnika obavljat će Jelena Samarđžić, a rizničara Božo Škaro.
Na Izbornom zboru nazočili su: član Predsjedništva A-HSP-a, Ivica Vladava-Đovani, dopredsjednik Luka Bitunjac i predsjednik Dražen Keleminec iz Zagreba.

Preventivna akcija MUP-a “Živim život bez nasilja“

Danas, 8. studenoga, počinje još jedna preventivna akcija MUP-a, koju će do 24. studenog provoditi Odsjek za prevenciju i Odsjek maloljetničke delikvencije policijske uprave Splitsko-dalmatinske. Riječ je o akciji naziva “Živim život bez nasilja“ kojom će se obilježiti Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama 25. studenog

Seminar kršćanske kulture

Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske organizira seminar kršćanske kulture koji će se održavati svakoga drugog i četvrtog ponedjeljka u mjesecu, od 18,30 sati. Duhovni voditelj seminara je dr. fra Ante Čovo.

Obavijest

Foto video udruga Sinj organizirala je jesenski tečaj fotografije za učenike i druge zainteresirane. Tečaj se održava četvrtkom od 18,00 do 19,00 sati u OŠ Fra Pavla Vučkovića.

Kino danas

U sinjskom kinu i večeras u 19,30 sati prikazivat će se britanski glazbeni film za tinejdžere "Street dance".

Stanje na cestama

Danas počinju radovi na autocesti A 1, na dionici Zagreb-Jastrebarsko. Na 4. km je zatvoren pretjecajni trak, a između 19. i 21. km, vozni.
Zbog radova na autocesti A 1, kroz tunele Mala Kapela i Krpani vozi se dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, a zabranjen je promet izvanrednim prijevozima širim od 3,40 m.
Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence.
IZVOR: HAK