Utorak, 8.11.2005.

NOVA IZBORNA KONVENCIJA SINJSKOG SDP-a

Sinjska organizacija SDP-a ponoviti će izbornu konvenciju kako bi se otklonile sve sumnje u lažiranje rezultata - istakao je za Slobodnu Dalmaciju Igor Dragovan tajnik SDP-a.U šibenskom slučaju vrh stranke razmišlja o raspuštanju gradske organizacije.

Gradski odbor SDP-a Sinj zajedno sa Nadzornim odborom i članovima Izbornog povjerenstva problematične konvencije u nazočnosti tajnika i predsjednika županisjkog SDP-a iza zatvornih vrata jučer su, kako prenosi Sloboda Dalmacija, iza zatvorenih vrata raspravljali o regularnosti konvencije. Nakon sastanka koji je trajao tri i pol sata novinarima je rečeno da će u srijedu biti održana konferencija za tisak, a do tada je svima zabranjeno davanje izjava novinarima.

AKCIJA CARITAS-A žUPE GOSPE SINJSKE

Caritas župe Gospe Sinjske pokrenuo je akciju "Obitelj za obitelj" Cilj akcije je motivirati najmanje 100 obitelji koje bi svaki mjesec od svog kućnog budžeta izdvojile najmanje 100 kuna za one obitelji koje se nalaze u teškoj materijalnoj situaciji.

župni Caritas odlučio se na ovakvu akciju jer posljednjih mjeseci novčani prilozi ne pokrivaju potrebe za osnovne potrepštine oko 150 obitelji sa područja Sinjskoga kraja za koje se župni Caritas skrbi.

VRIJEME

U nastavku dana očekuje nas pretežito oblačno vrijeme uz mogućnost povremenih kišnih razdoblja. Temperatura zraka kretati će se između 16 i 19 stupnjeva Celzijevih.