Ponedjeljak, 8.11.2004.

STANJE NA CESTAMA

Tijekom jutra na području Sinja i Cetinske krajine nije bilo prometnih nezgoda, iako se vozači zbog bure zamoljavaju za dodatan oprez. Trenutno je na našem području promet srednjeg inteziteta nema gužvi ni zastoja, a ograničenje vrijedi na državnoj cesti D1 dionici 16, u mjestu Koljani gdje se odvijaju radovi na sanaciju potpornog suhozida.

Promet se odvija lijevim prometnim trakom u dužini 100 metara. Vozila se propuštaju naizmjenično uz pomoć semafora. Kako nam javljaju iz Centra za obavještavanje radovi će trajati do 18 studenog

UHBDDR ORGANIZIRA ODLAZAK U VUKOVAR

Udruga Hrvatski branitelja Dragovoljaca Domovinskog rata Ogranak Sinj do srijede vrši prijave za odlazaka u Vukovar sredinom mjeseca kada će se na poseban način obilježiti 13 godišnjica obilježavanja dana grada . Trodnevni aranžman putovanja polovičnim iznosom financira udruga, ostali dio snose svi koji se prijave, a uz posjet Vukovaru, planiran je posjet Osijeku i Iloku.

GODIšNJICA STRELJANIH HRVATSKIH RODOLJUBA

Sutra se navršava 60 godina od dana kada su partizani 1944 godine streljali osmoricu hrvatskih rodoljuba. Odbor za komemoraciju taj dan će obilježiti sjećanjem na stradale molitvom odrješenja kod križa na groblju Sv. Frane , nakon čega će sinjski župnik fra Neven Pavlinušić u Crkvi čudotvorne Gospe sinjske u 10. 30 sati služiti svetu misu .

SPORT

U prvoj županijskoj ligi jug NK Hrvace su izgubile od NK Trogir rezultatom 1: 0 , a NK Glavice pobijedile su Tekstilac rezultatom 2 : 1.

KK Alkar izgubio je u 4. Kolu ožujske lige od košarkaša Slavonskog broda 69 : 78. Nakon četvrtog uzastopnog poraza trener Alkara Joško Boban podnio je ostavku na svoju dužnost.

NK Junak pobijedio je u subotu nogometaše Velebita rezultatom 3 :1

VRIJEME

Prevladava umjereno do pretežno oblačno uz povremena kratka sunčana razdoblja. Puše umjerena do jaka bura, koja će poslijepodne slabjeti. Bit će još malo hladnije.U 8 sati iu Sinju je zmjereno 7 C. Današnja dnevna temperatura zraka kretat će se od 10 - 15 Celzijevih stupnjeva.

Problemi sa serverom!

Poštovani posjetioci,
trenutno nemamo novih vijesti jer imamo poteškoća sa bazom podataka pošto je došlo do preseljenja ovih web stranica na novi server. Također imamo malih problema sa foto galerijom oko učitavanja thumbnailova, ali uskoro ćemo i to popraviti. Još jednom se ispričavamo i molimo vas za malo strpljenja. Od sutra nastavljamo s normalnim radom.

Administrator