Subota, 8.09.2018.

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ

ATRAKTIVNA KUĆA U GLAVICAMA, SINJ
Prodaje se kuća u bloku u Glavicama neposredno uz državnu cestu D-219. Kuća ima površinu 124 m2 tlocrtno, prizemlje i kat. Ima prilaz s autom sa državne ceste D-219 te je pogodna za poslovnu i za stambenu namjenu. Kuća je udaljena od centra Sinja oko 1,7 km, a od Gradskog stadiona 600 m. Kuća ima centralno grijanje te je klimatizirana.
Opširnije...

Sinj: Subvencioniranje troškova autobusnog prijevoza srednjoškolaca

Iz Grada Sinja uputili su obavijest o subvencioniranju troškova autobusnog prijevoza učenika srednjih škola s područja Grada Sinja.
Obavještavaju se učenici srednjih škola, koji imaju prebivalište na području Grada Sinja i koji imaju pravo na subvenciju prijevoza do visine od 75% cijene vozne karte na temelju Odluke Vlade RH, kako će i ove godine imati pravo na 100% subvencioniranje prijevoza u međumjesnom prijevozu autobusom na relaciji Sinj-Split i mjesnom prijevozu autobusima na području Grada Sinja, u razdoblju od 10. rujna do 21. prosinca 2018. godine. Subvenciju u ukupnom iznosu od 25% cijene osiguravaju Grad Sinj i Promet Sinj d.o.o.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava nogometnog vikenda: Junak u derbiju kola domaćin Croatiji

Nogometni vikend nudi nam poslasticu u vidu okršaja vodećeg Junaka i prošlogodišnjeg prvaka Croatije. Ističemo i početak natjecanja u drugom rangu županijskog prvenstva…
Odavno Sinjani s nestrpljenjem nisu očekivali trećeligašku utakmicu Junaka kao što je to ovog puta slučaj. Iako je još izrazito rana faza prvenstva, Junak je s dvije pobjede, protiv Zmaja i Jadrana, ponovno zainteresirao širu javnost i time najavio da se nizu loših godina napokon nazire kraj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR