Petak, 8.09.2017.

Tribina i veliki prosvjed protiv gradnje termoelektrane Peruća


Građanska inicijativa ‘Ne daj se, Cetino’ organizira veliki građanski prosvjed protiv termoelektrane Peruća, na koji poziva sve građane Cetinske krajine. Prosvjed će se održati u subotu, 9. rujna u 11 sati u Sinju na Trgu kralja Tomislava – Sinjskoj pijaci.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija darivanja krvi u Hrvacama

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Hrvace organiziraju akciju darivanja krvi.
Akcija će se održati sutra, 09. rujna od 9 do 13 sati u restoranu Vreba u Hrvacama. Organizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života da dođu na akciju i daruju krv za potrebe odjela za transfuziju KBC-a Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kuća: Sinj, katnica, 255,45 m2 (prodaja)

Prodajemo kuću s okućnicom smještenu na jako mirnoj i lijepoj lokaciji u Sinju. Kuća se nalazi u blizini centra grada i svih potrebnih sadržaja. Ukupna površina kuće iznosi 255,45 m2, a sagrađena je na zemljištu površine 662 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja. Na etaži suterena nalaze se hodnik, kuhinja i blagovaonica, 2 ostave, konoba i wc
Opširnije...

Majstori pčelarstva Slovenije posjetli OPG Mravak i Grad Sinj


U sklopu svog četverodnevnog posjeta kolegama iz Hrvatske, u grad Sinj jučer su stigli članovi organizacije Majstori pčelarstva Slovenije.
Na početku svog boravka u Sinju posjetili su imanje Ivana Mravka u Gali, a po tom obišli znamenitosti grada Sinja. Njihov domaćin Ivan Mravak, ujedno i predsjednik Udruge pčelara Republike Hrvatske, ovom prilikom ih je izvijestio o postignućima pčelara te ih upoznao s proizvodima i opremom. Inače, ovaj susret rezultat je dosadašnjeg uspješnog rada i postignuća na području pčelarstva. To je ujedno i razlog zbog kojeg su se Majstori pčelarstva Slovenije odlučili za posjet kolegama iz Hrvatske, kako bi razmijenili znanja i iskustva s ciljem poboljšanja proizvodnje, te iznijeli probleme s kojima se svakodnevno susreću uzgajivači pčela.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR