Četvrtak, 8.09.2016.

Nikolay Peshalov i Milijana de Mori dolaze u Heavy Metal Gym!


U subotu, 10. rujna s početkom u 17 sati u Heavy Metal Gym dolazi legendarni Nikolay Peshalov – višestruki osvajač olimpijskih, svjetskih i europskih naslova u olimpijskom dizanju utega i ‘najjača Hrvatica’ Milijana de Mori – prvakinja u kickboxingu, olimpijskom dizanju utega i apsolutna prvakinja Hrvatske u powerliftingu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcije darivanja krvi i mjerenja tlaka i šećera u krvi

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Sinj organiziraju redovnu akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u prostorijama Društva u Sinju u petak, 9. rujna od 9 do 13 sati.

Istoga dana, povodom Svjetskoga dana Prve pomoći, na Trgu Franje Tuđmana od 9 do 11 sati provodit će se besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Hit radio slavi 10. rođendan!


Hit radio u petak, 9. rujna, slavi svoj 10. rođendan!

Glas Sinja i Cetinske krajine program je počeo emitirati 09. rujna 2006. godine u 6 sati ujutro. Vrlo brzo postao je jedna od najslušanijih lokalnih radio postaja u Dalmaciji, ali i Hrvatskoj.

Svoj 10. rođendan Hit radio u petak će proslaviti prigodnim programom, u kojem će više prostora dobiti upravo oni koji su najzaslužniji što smo danas tu gdje jesmo – slušatelji koji će nam se moći izravno javljati u program i za koje smo pripremili skromne poklone.

Hvala Vam na povjerenju! Slušajte nas i dalje na frekvencijama 104.9 i 92.2 MHz ili putem interneta www.hitradio.hr.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poraz Alkara od Zrinjskog, Vučić i Vrlika van stroja

Alkar je u četvrtoj pripremnoj utakmici doživio treći poraz, doduše minimalan i bez dva važna igrača iz prve postave u završnici…
Alkar – Zrinjski 70:72 (20:20,19:23, 15:14, 16:15)

Sinj – ŠSD Sinj. Gledatelja: 250
Suci: Basarić i Živaljić (oba Split)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR