Utorak, 8.09.2015.

Ivan Bota osvojio Sinjanje!



Imamo pobjednika nagradne igre. Na ranije objavljenu zagonetku najbrže i točno reagirao je predsjednik Udruge studenti Cetinske krajine Ivan Bota.
Bota nam se i nakon brze reakcije na Facebook-u javio i u eter kazavši kako ga je ‘rođendanska’ devetka, treća u nizu na slici, asocirala na rođendan Hit Radija, što je bio i odgovor na postavljenu zagonetku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Besplatna kontrola sluha u Otoku, Trilju i Sinju

U sklopu obilježavanja Svjetskog dana Prve pomoći GD Crvenog križa Sinj, kao suorganizator, i tvrtka za slušna pomagala i savjetovanje Neuroth održat će besplatnu kontrolu sluha u Otoku, Trilju i Sinju.
Akcija besplatne kontrole sluha u Otoku će biti održana u četvrtak, 10. rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana, u Trilju u petak 11. rujna u centru Grada, a u Sinju u subotu, 12. rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana. Sve tri akcije provodit će se u vremenu od 8,30 do 11 sati.
U sklopu obilježavanja Svjetskog dana Prve pomoći, za vrijeme akcije besplatne kontrole sluha u Sinju održati će se i akcija mjerenja tlaka i šećera u krvi, te pokazne viježbe prve pomoći.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odluku o sufinanciranju prijevoza srednjoškolaca Vlada donijela na telefonskoj sjednici

Vlada Republike Hrvatske na jučerašnjoj telefonskoj sjednici donijela je Odluku o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola u razdoblju rujan – prosinac 2015. godine. Tom Odlukom Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta nastavit će s programom prijevoza učenika srednjih škola.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR