Srijeda, 8.08.2012.

4. Malonogometni turnir "Sv.Matej 2012."

Športsko društvo Bisko vas poziva na 4. malonogometni turnir "Sv.Matej 2012.". Početak turnira je  18.08.2012 na terenu Društva kod poslovne zgrade HEP-a. Prijave traju do 17.08. (petak) do 17:00, a u 20:00 u prostoru Područne škole Bisko održat će se izvlačenje parova. Sve informacije o turniru možete naći na internet stranici; http://www.sdbisko.netne.net/?option=com_content&view=frontpage

Projekcije filmova sa splitskog FMF-a

Kulturno umjetničko središte Sinj, 08 .i 09. kolovoza organizira projekcije filmova koji su prikazivani na Festivalu mediteranskog filma u Splitu.Prvog dana gostovanja prikazat će se francuski film 'Naš osobni rat' redateljice Valerie Donzelli, francuski kandidat za nagradu Oscar, a drugog dana nagrađivani hrvatski dokumentarac 'Marijine' Željke Sukove.
Uz ove dugometražne filmove publika će imati prilike vidjeti hrvatske filmove - Torta od čokolade i Životinjsko Carstvo , koje će se prikazati prije dugometražnih filmova. Projekcija filmova održat će se u Alkarskim dvorima od 21,30 sati
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert pijanistice Jelene Pavić

U okviru manifestacije 'Dani Alke i Velike Gospe' u klaustru Samostana Gospe Sinjske večeras će koncert održati pijanistica Jelena Pavić. Početak koncerta ove mlade Sinjanke je u 20,30 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

Policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom. Sumnjiči se da je 05.kolovoza 2012.g. u Sinju tjelesno napao 21-godišnjaka i teško ga tjelesno ozlijedio. Slijedi podnošenje odgovarajuće kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu.
IZVOR: PU SD