Subota, 8.07.2006.

PROFESOR IVICA GLAVAN PREDSJEDNIK šPORTSKE ZAJEDNICE GRADA SINJANa izbornoj skupštini Zajednice športskih udruga Grada Sinja održanoj u Gradskoj vijećnici u neizvjesnoj i zanimljivoj, nadasve demokratskoj bitci za predsjednika športske zajednice izabran je 35-godišnji profesor Ivica Glavan, istaknuti sinjski športski radnik i gimnazijski profesor. Program kojeg je predstavio Ivica Glavan za mandatno razdoblje 2006-2010. godine ulazi u značajnu fazu realizacije odnosa u sustavu masovnosti, školskog športa, kvalitete trenažnog procesa te regulaciji zakonskih okvira klubova kao Udruga, Grada kao glavnog financijera te novousvojenog Zakona o športu. Registar športaša, Internet stranica zajednice s svim podacima o njenom radu i članovima, registar stručnjaka edukatora postat će dostupni svim građanima Sinja. U najkraćem vremenu Zajednica će napraviti godišnji kalendar s športskim priredbama na području Sinja, posjetiti gradove Solin i Omiš u kojima Zajednice športova izuzetno funkcioniraju te predstaviti svim športskim djelatnicima novi Zakon o športu i njegovu funkciju.

NACIONALNA IZLOžBA PASA SVIH PASMINA CAC-SINJ


FOTO:HKS
Hrvatski kinološki savez i Kinološko društvo Sinj 5.8.2006. godine na sinjskom Hipodromu organiziraju Nacionalnu izložbu pas svih pasmina.
Prijave se primaju do 20.7.2006. godine. Pokrovitelj izložbe je Grad Sinj, a sponzor «Pedigree».
Informacije na broj: 098/370-174

VRIJEME

Djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom, mjestimice s malo kiše ili pljuskom s grmljavinom. Oborina se očekuju osobito poslijepodne u unutrašnjosti, te na Kvarneru i srednjem Jadranu. Vjetar većinom slab, na Jadranu slaba do umjerena , podno Velebita ponegdje i jaka bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na Jadranu od 19 do 23 Celzijeva stupnja. Najviša dnevna od 25 do 30 stupnjeva.

IZVOR:meteo.hr