Utorak, 8.06.2021.

Tripalovi dani u Sinju 2021.Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo iz Zagreba i ove godine organizira simpozij ‘Tripalovi dani u Sinju’.

‘Tripalove dane u Sinju’ Centar Tripalo pokrenuo je 2015. godine, kao znanstveno-stručnu i kulturnu manifestaciju kojom se na prigodan način obilježava povezanost Mike Tripala i njegovog rodnog grada Sinja. Manifestacija se održava svake godine u lipnju, na temu aktualnu u tom trenutku.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Održana redovita skupština KLA SinjČlanovi Kluba liječenih alkoholičara Sinj jučer su u svojim prostorijama, na adresi Petrovac 2, održali redovitu Izvještajnu skupštinu.

Predsjednik KLA Sinj Branko Župić pročitao je Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2020. godinu koja su jednoglasno prihvaćena. U svom izvješću Župić je istaknuo kako Klub ove godine obilježava velike 53 godina rada, podsjetivši kako je od 1968. godine kroz Klub prošlo 335 članova. Dodao je kako su u prošloj godini Klubu pristupila dvojica novih članova. Župić je ovom prigodom zahvalio svima koji na bilo koji način pomažu u radu Kluba, pri čemu je istaknuo vrlo dobru suradnju Kluba s Centrom za socijalnu skrb Sinj, mjerodavnim sudskim tijelima i brojnim organizacijama te Gradom Sinjem.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR