Petak, 8.06.2018.

Otvorena izložba radova s kreativnih radionica za ženeUdruga Srma u Sinju je jučer, 7. lipnja otvorila izložbu radova s kreativnih radionica za žene.
Nakon osam mjeseci druženja, u dobrom društvu i dobrom raspoloženju otvorena je izložba sa 300-njak radova u raznim tehnikama – oslikano staklo, ručni radovi, salvetirani ukrasni predmeti i suveniri, ukrasne kutije, lutke, kukičani i pleteni modni dodatci i ostalo.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom


Putem otvorenog javnog poziva „Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom UP.02.2.2.02.” Europskog socijalnog fonda Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Udruzi tjelesnih invalida Sinj odobren je projekt pod nazivom „Osobni asistent”.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Revija UMAS u Sinju

 
Odsjek film i video (UMAS) u suradnji sa Udrugom za promicanje suvremene umjetnosti Sinj UPSUS danas, 8. lipnja u Galeriji Sikirica održava reviju UMAS.

Događaj će započeti projekcijom studentskih video radova. Prikazivati će se recentna produkcija studentskih radova preddiplomske i diplomske razine: igrani filmovi, instalacije, performansi, kratki filmovi i vježbe. Video radovi će žanrovski, tematski i tehnikom nastanka upoznati posjetitelje sa svim mogućnostima izražavanja kreativnih ideja u mediju filmske i video umjetnosti.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.