Srijeda, 8.06.2016.

Promocija knjige Stjepana Markovića ‘Cetinska krajina u NDH’ u OtokuU četvrtak, 9. lipnja u prostorijama Općine Otok s početkom u 19 sati upriličiti će se predstavljanje knjige ‘Cetinska krajina u NDH’, autora prof. Stjepana Markovića.
Knjigu će predstaviti Stjepan Bekavac, recenzent i urednik, Zvonimir Despot ispred izdavačke kuće Despot infinitus d.o.o., autor knjige Stjepan Marković i predstavnik općine Otok.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Darkvud predstavlja novu pjesmu ‘Daj mi jednu ladnu’


Sinjski rock bend Darkvud objavit će sredinom lipnja album ‘Razmišljanje u okviru’. Ususret albumu i ljetu, predstavljaju ljetni singl ‘Daj mi jednu ladnu’.
S novog albuma šira javnost je imala prilike čuti energičnu rock pjesmu ‘Moj bubanj’, šaljivi šlager ‘Produžni kabel’ i surf rock pjesmu ‘Gljive’. Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Andrije Plavše. Spot je snimljen u Kaštelima, a prikazuje ljetnu fjaku koja vlada u Dalmaciji, a svoj vrhunac dosegne u ljetnom razdoblju. Naravno, spot je obojan darkvudovski netipičnim humorom i interpretacijom. Premijerno je prikazan na CMC televiziji te na portalu Muzika.hr.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U kino stižu ‘Nindže kornjače’ i ‘Prizivanja 2′

Na programu sinjskog kina od sutra, 9. lipnja do ponedjeljka, 13. lipna bit će dva filma.
Avanturistička komedija Nindža kornjače – Izlazak iz sjene prikazivat će se s početkom u 18,45 sati, a horor Prikazivanja 2 u 20,30 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR