Ponedjeljak, 8.06.2015.

Članovi Udruge OPSSHB Domovinskog rata obišli Dubrovačko ratišteČlanovi Udruge obitelji poginulih i smrtno stradalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Grada Sinja i Cetinske krajine, sukladno provedbi Programa rada Udruge, u nedjelju, 6. lipnja obišli su Dubrovačko ratište.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Otvoreni ‘Dani Košuta 2015.’Na školskom igralištu u Košutama sinoć su otvoreni 6. po redu ‘Dani Košuta’. Vrpcu je simbolično prerezao Dogradonačelnik Grada Trilja Ivan Žolo.
Otvaranje ‘Dana Košuta 2015.’ uveličala je Limena glazba Sv. Mihovil Trilj cjelovečernjim koncertom, te dječja dramska sekcija koja je izvela predstavu ‘Četiri kralja i baka’. Osvježenje večeri bile su plesačice novoosnovane dječje plesne skupine koje su izvele dvije točke pod budnim okom njihove voditeljice, mlade Martine Bakić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tradicionalni pohod planinara na DinaruU subotu je u organizaciji Hrvatskog planinarskog saveza i Stanice planinarskih vodiča Šibenik održan tradicionalni pohod na Dinaru.
Dvjestotinjak planinara iz cijele Hrvatske popelo se do najvišeg hrvatskog vrha Dinare – Sinjal (1831). Među njima je bilo nekoliko planinara iz Cetinske krajine, a fotografije s uspona na najviši hrvatski vrh poslao nam je naš sugrađanin Slaven Kardoš, planinar, speleolog, izviđač, ekolog, od malih nogu zaljubljenik u prirodu i njen zaštitnik, jedan od najboljih poznavatelja flore i faune u Cetinskom kraju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki u Sinju

Gradska organizacija Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavlja organiziranje akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki.
Akcija će se održati u utorak, 9. lipnja 2015. u prostorijama socijaldemokratskog Foruma žena Sinj od 16 sati. Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela  098 807 064.
IZVOR: WWW.FERATA.HR