Subota, 8.06.2013.

Uspješno održan '1. gradski izazov'

Pustolovni klub Cetina adventure uz potporu Turističke zajednice i Grada Sinja organizirao je utrku '1. gradski izazov'.Ova zanimljiva manifestacija osmišljena je na način da je uz pomoć karte i uputa trebalo pronaći 8 zadanih točaka po gradu Sinju i to u maksimalnom roku od 2 sata, a dužina staze je 7 km.
Fotografije možete pogledati ovdje...
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počinje završnica UMN-a Sinj

Sinjski malonogometaši proteklog su vikenda zaključili regularni dio prvenstva, a već ove nedjelje počinje ono pravo – bitka za naslov najboljeg.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Finale Županijskog kupa

NK Imotski-NK Junak 3:0

Kreće prvenstvo Brnaza u nogometu

Narednog vikenda susretima prvog kola počinje 4. Prvenstvo Brnaza koje će ovog puta okupiti osam momčadi raspoređenih u dvije skupine...
Prvenstvo će se održavati vikendima, a već ovog na rasporedu su prvi susreti koji će se igrati na SC u Brnazama na Meljači.
Susreti će se igrati subotom i nedjeljom u 17,30, odnosno 19,00 sati, a organizatori pozivaju sve da svojim prisustvom uveličaju sami događaj te da budu dio prave sportske fešte.
 IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Kup: Junak u borbi za trofej

Nogometaše Junaka u subotu očekuje posljednja obveza u ovoj sezoni, finale Županijskog kupa u kojem će snage odmjeriti s Imotskim na stadionu Gospin dolac.
Sinjski Plavi do finala su stigli na prilično uvjerljiv način, svladavši na tom putu Glavice (5:0), Jadran KS (4:2), Mosor (4:0), dok su u polufinalu na svom stadionu bili bolji od Hrvaca rezultatom 2:0. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR