Petak, 8.06.2007.

OBAVIJEST

Djelatnici tvrtke «Likomed-veterina» danas i sutra na području Općine Otok vršit će larvicidnu dezinfekciju komaraca, polaganjem kompresa u septičke jame domaćinstava. Stanovnici koji ne budu doma u vrijeme dolaska djelatnika mogu se javiti na telefon 701-400, te će im postupak biti naknadno izvršen. U slučaju lošeg vremena dezinfekcija se odgađa a o novom terminu ili eventualnom produženju akcije stanovnici će biti obaviješteni.

SVEčANA PRISEGA U VOJARNI KULAU subotu će se u vojarni «Kula» u Sinju održati svečana prisega ročnika drugog ovogodišnjeg naraštaja Središta za obuku pješaštva «Petar Berislavić» Sinj, Hrvatske ratne mornarice, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Protuzračne obrane. Početak svečanosti je u 10,00 sati.

AKCIJE DARIVANJA KRVI


Gradsko društvo crvenog križa Sinj i Klub dobrovoljnih darivatelja krvi iz Otoka organiziraju u utorak 12. lipnja akciju darivanja krvi koja će se upriličiti u zdravstvenoj ambulanti Otok u vremenu od 9 do 13 sati.

Još jednu akciju sa Klubom davatelja iz Hrvaca Gradsko društvo Crvenog križa najavilo je za petak 15. lipnja, a akcija će se održati u restoranu Vreba s početkom u 9 sati. Iz gradskog društva i klubova pozvali su sve darivatelje krvi da se pridruže akcijama.

DRAMSKA PREDSTAVA U TRILJU

Dramska udruga Most Trilj večeras će u Gradskom kinu u Trilju, s početkom u 20,00 sati izvesti predstavu «E, neš za nj» autorice Nade Lapić. Ulaz je besplatan.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras u 18,00 i u 20,45 prikazuje se američki film "Pirati s Kariba 3 - Na kraju svijeta". U glavnoj ulozi Johhny Depp.

SPORT

Jučer je u Glavicama odigrana humanitarna nogometna utakmica između zvijezda Hrvatskog nogometa i selekcije Cetinskog kraja. Pred oko tisući i pol gledatelja golovima Mladinića i šabića pobijedili su 2:0 igrači hrvatskih zvijezda. Cjelokupni prihod od prodanih ulaznica namijenjen je za obnovu mjesne crkve. Prije športskog dijela u prigodnom kulturno-umjetničkom programu nastupio je KUD Glavice.

U sportskom vikendu najavljujemo završetak 3. HNL - Jug u kojem nogometaši Juanka dočekuju Velebita iz Benkovca, a završetak je i 4. HNL gdje izdvajamo susret Hrvac i Raštana koji je na rasporedu sutra i pučka fešta gdje će se proslaviti titula prvaka i ulazak Hravca u 3. Hrvatsku nogometnu ligu.

Sinjski malonogometaši idu ka završnici doigravanja za prvaka lige, a u Dicmu su susreti otvorenog memorijalnog malonogometnog turnira.