Srijeda, 8.05.2019.

Predstavnici VAD-a i Grada u Zagrebu

 
Predstavnike Viteškog alkarskog društva Sinj predvođene predsjednikom Stipom Jukićem i gradonačelnicu Grada Sinja Kristinu Križanac jučer je u palači Dverce u Zagrebu primio gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima.

Viteško alkarsko društvo Sinj kao i prethodnih godina informiralo je gradonačelnika Bandića o pripremama za nadolazeću Sinjsku alku koju Grad Zagreb tradicionalno podupire i pomaže i pozvalo gradonačelnika i njegove suradnike na ovogodišnju Sinjsku alku.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Besplatan seminar za članove Udruženja obrtnika Sinj

 
Udruženje obrtnika Sinj za svoje članove organizira besplatan seminar – radionicu na temu ‘Kontroling u funkciji stvaranja dodanih vrijednosti u poslovanju obrtnika’.

Na seminaru – radionici svaki sudionik će uz primjere iz prakse dobiti nove spoznaje za poboljšanje pristupa u poduzetničkim aktivnostima.

Na seminaru-radionici će biti riječi o osnovama kontrolinga – percepciji, definiciji i misiji kontrolinga te modelu procesa kontrolinga, kao i o glavnim procesima kontrolinga – planiranju, prognoziranju, upravljačkom izvještavanju, analizi odstupanja u funkciji dijagnostike, korektivnijim mjerama i mjerama stalnih poboljšanja u funkciji terapije i operativnom kontrolingu te matrici kompetenciji kontrolera u poslovanju obrtnika.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR