Srijeda, 8.05.2013.

Stiže Cedevita, motiva na pretek

Alkara u 12. kolu Lige za prvaka očekuje vjerojatno i najneugodniji protivnik, što je epitet koji je Cedevita potvrdila u prvom dvoboju kada je slavila ogromnih plus 60, međutim, u Sinju motiva ne fali.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

UTIS poziva na prosvjed u Split

Udruga tjelesnih invalida Grada Sinja organizira odlazak roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom na prosvjed u Split.Split, Zagreb Osijek, Dubrovnik i Varaždin gradovi su u kojima se 11.05.2013., od 10 do 12 sati organiziraju prosvjedi roditelja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom i to po drugi put s istim motom: S POTEŠKOĆAMA SE MOŽEMO NOSITI S NEPRAVDOM NE!
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izlet u Međugorje

Dvije sinjske udruge organiziraju jednodnevni posjet Međugorju.Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine organizira hodočašće u Međugorje. Zainteresirani članovi trebaju se javiti u Udrugu do 20.05.2013.g.

Put u Međugorje i etno selo u BiH za svoje članove organizira i Udruga umirovljenika Sinj. Izlet će se realizirati 16. svibnja, a sve informacije mogu se dobiti u tajništvu Udruge ili na broj telefona 821-262.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Košute: Pomoć za Caritas

Župa Košute pokrenula je humanitarnu akciju za pomoć Caritasu Splitsko-makarske nadbiskupije. Svi Košućani, kao i drugi građani, koji imaju odjevne predmete, a koje ne koriste, iste mogu donijeti u kriptu župne crkve u Košutama, do kraja ovoga tjedna. Također se mogu donijeti i neupotrebljivi odjevni predmeti koji će se preuzimati odvojeno.
U idući ponedjeljak, 13. svibnja, prikupljenu odjeću preuzet će splitski Caritas.
IZVOR: WWW.FERATA.HR