Utorak, 8.05.2012.

ŠD Bisko – Nikola Despotušić dobio još jedan mandat

U subotu 05.05.2012.u područnoj školi održana je izborna Skupština Športskog društva Bisko. Na početku Skupštine pročitana su izvješća o prošlogodišnjem radu( o radu Društvu,završni račun, NO), članovi su ista jednoglasno prihvatila. Društvo se četvrtu godinu za redom natječe u malonogometnoj ligi grada Trilja, sudjeluje aktivno na malonogometnim turnirima na području Županije spl.-dalm. Malonogometni turnir „Sv.Matej 2011“.,na kojem su sudjelovale 42. ekipe s područja srednje Dalmacije protekao je u najboljem redu i uz pohvale svih sudionika na turniru. Pripreme za ovogodišnji turnir počet će 01.06.kada će se sastati Organizacijski odbor malonogometnog turnira „Sv.Matej 2012“ i dogovorit smjernice rada.Voditelj mal.turnira je Ante Golem.
Poslije se pristupilo davanju razrješnice: UO,NO,te je izabrano novo vodstvo s trajanjem mandata od 4 god., Nikola Despotušić (predsjednik), Ante Dadić (dopredsjednik), Mate Renić (tajnik), članovi Jerko Terzić i Marko Dadić. Nadzorni odbor je u sastavu: Tonći Sučić (predsjednik) članovi Ante Tukić i Romano Pletikosić.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Izniman uspjeh gimnastičaraNa turniru u gimnastici 'Sv. Duje', koji se u organizaciji Gimnastičkog kluba 'Marjan' održao 6. svibnja u Splitu, članovi Gimnastičkog kluba 'Sinj' bili su iznimno uspješni. Mlađe kadetkinje Marta Vuković, Iva Boko, Hana Kalinić, Karla Matić i Viktorija Vučković zauzele su ekipno treće mjesto. Brončanu medalju osvojila je seniorka Antea Matić. U ženskoj konkurenciji kao kadetkinje nastupile su još: Lorena Cvrlje, Karolina Šabić te Elena Glavinić.
U muškoj konkurenciji nastupilo je 5 gimnastičara. Najuspješniji junior David Poljak zauzeo je drugo mjesto osvojivši srebrenu medalju, Mario Romac 4. mjesto te Josip Kojundžić 5. mjesto.
Kod kadeta nastupili su Karlo Jenjić, koji je zauzeo 6. mjesto te Marin Hrgović koji je bio na 8.mjestu.
Natjecanje je održano pred oko 200 gledatelja u dvorani SC 'Poljud', a na njemu je nastupilo 170 gimnastičara.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Edukativna radionica za članove MO

U gradskoj vijećnici Grada Sinja jučer je održana edukativna radionica za članove Mjesnog odbora Glavice i Mjesnog odbora Suhač na kojoj je sudjelovalo 13 članova ovih mjesnih odbora. Riječ je o prvoj od 6 previđenih radionica za Mjesne odbora s područja Grada Sinja koje Udruga Srma provodi u sklopu projekta ''Mjesni odbori - generatori ravnomjernog lokalnog razvoja''. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR