Srijeda, 8.03.2017.

Slavlje zavjetovanja u OFS-u Gospe Sinjske


U subotu, 4. ožujka, u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske, uz nazočnost cijelog bratstva OFS-a Župe Gospe Sinjske, proslavljeni su obredi primanja, obnove zavjeta i trajnog zavjetovanja kandidata.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Još jedan sjajan uspjeh Kamešnica cycling teama!


U nedjelju, 5.ožujka, Kamešnica cycling team je sudjelovao na rekreativnoj XCM utrci na Vranskom jezeru, točnije u mjestu Vrana.
Utrka je bila X. Kolo rekreativne XC Zimske lige Dalmacije pod nazivom ‘Black mountain’ u organizaciji BBK Pakoštane. Na startu se, unatoč lošem vremenu, našao veliki broj natjecatelja iz HR, BiH i SLO, a snage su odmjerili na 24 km dugoj stazi s 400 m visinske razlike. Staza se sastojala od širokog makadamskog puta, tehničkih spusteva i uspona te atraktivnih singlova po domaćem kamenom terenu. Sve to dodatno je začinilo nevrijeme, jaka južina i kiša koja je, osim staze, dobro natopila i natjecatelje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U četvrtak nova Izvanredno izborna skupština Junaka

Izvanredna Izborna skupština Junaka održat će se ovog četvrtka s početkom u 18,30 sati, nakon koje se očekuje da će biti poznat puni sastav Uprave…
Nakon prošlotjednog izbora novog predsjednika kluba, a riječ je dosadašnjem direktoru Ivici Knezoviću, vrijeme je da klub dobije i radna tijela.
Novi predsjednik tako je izjavio da će u vremenu do nove Skupštine razgovarati s nekolicinom ljudi koji bi mogli pomoći Junaku u financijskom i organizacijskom segmentu, a koliko je od toga uspio, znat ćemo u četvrtak.
Saziv nove Uprave trajat će tek do kraja sezone, odnosno lokalnih političkih izbora, nakon čega će se ponovno pristupiti biranju novog čelnog čovjeka sinjskog stogodišnjaka.
IZVOR: WWW.FERATA.HR