Četvrtak, 8.03.2012.

CACT-HR: Ispit rada za kontinentalne ptičare u polju bez odstrela

TRILJ – Kinološka udruga “TRILJ” uz suglasnost HKS-a organizira 10.03.2012.godine (subota). CACT-HR  ISPIT RADA ZA KONTINENTALNE PTIČARE U POLJU BEZ ODSTRELA.
Svi zainteresirani za sudjelovanje na ispitu mogu se prijaviti na mobitel broj 091/4671500 najkasnije do 09.03.2012. Na ispitu mogu sudjelovati psi stariji od 9 mjeseci upisani u Hrvatsku rodovnu knjigu.
Okupljanje vodiča sa psima biti će u 08:00 sati na Gazu ispred restorana “Blizanci”.

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Dožupan primio Gradsku glazbu Sinj

Prigodom obilježavanja 150 godina postojanja Gradske glazbe Sinj, zamjenik župana Luka Brčić primio je čelništvo jednog od najstarijih glazbenih društava u Hrvatskoj. Zamjenik župana čestitao im je na ovoj impozantnoj godišnjici, u ime župana i u svoje osobno, te naglasio kako su oni pravi primjer kako je iskustvo i mladost dobra kombinacija. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Foto - izložba 'Srce'

Članovi Foto-video udruge Sinj danas u našem gradu, u galeriji Galiotović, predstavljaju svoje fotografije na temu 'Srce'. Slučajno ili ne, na Dan žena kojeg se mnogi jedva i sjećaju, iz prostog razloga što želimo svakoj djevojci, majci i baki, jednostavno – svakoj ženi, čestitati ovaj poseban dan. Zbog njenih nježnosti, ustrajnosti, zaborava, dodira i suza, mudrosti i prkosa, tuge i radosti, ovom izložbom želimo im jednostavno reći - Hvala Vam!Zato, žene, dođite u naš kulturni centar na vrhu Alkarskog trkališta i pogledajte stotinjak zanimljivih fotografija koje su snimili mlađi i stariji članovi sinjske foto udruge na prostorima, ne samo našeg kraja, nego i cijele Lijepe naše - od Vukovarskog spomen srca, otoka u obliku srca, do mnoštva prirodnih tvorevina koje oslikavaju najljepši lik i simbol ljubavi. Radujemo se Vašem dolasku u 19 u galeriju Galiotović.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kanađanke na turniru u Sinju

Odbojkaški klub Sinj priredio je u subotu, 3. ožujka turnir na kojemu su osim Sinjanki još nastupile ekipe Makarske i Les Mousquetaires iz pokrajine Quebec. Kanađanke su prvi put u Sinju i Dalmaciji i prepune su odličnih dojmova koje će zasigurno prenijeti u sniježnu Kanadu.Turnir je protekao u odličnoj atmosferi, sve tri ekipe trudile su se iz petnih žila doći do pobjede. Sinjanke su bile negostoljubiv domaćin. Pobijedile su obje ekipe i zasluženo podigle pobjednički pehar. Drugo mjesto osvojila je ekipa Makarske, a treće simpatične Kanađanke koje su pokazale da itekako znaju igrati odbojku.
Nakon što su podijeljene medalje, igračice su nastavile druženje na zajedničkoj večeri koju su gošće priredile za svoje domaćine.
Mlade Kanađanke u Sinju borave u okviru 12-odnevne ekskurzije
IZVOR: WWW.FERATA.HR