Subota, 8.03.2008.

OBAVIJEST

Povodom međunarodnog dana žena koji se obilježava danas, 8. ožujka, Hrvatska naroda stranka - liberalni demokrati podružnice Sinj i Hrvace oglasili su se priopćenjem za javnost u kojem ističu kako drže da i danas obilježavanje tog dana ima i te kako smisla s obzirom na ženska prava koja su se toga dana tražila i dobivala. Priopćenje za javnost u cijelosti donosimo u dnevniku Hit radija od 16 sati.

OBAVIJEST

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska provodi akciju pojačanog nadziranja korištenja sigurnosnog pojasa u prometu na prednjem i na ostalim sjedalima u vozilu.
Akcija će trajati do kraja ožujka i provodi se pod nazivom "Ožujak mjesec sigurnosnog pojasa".

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras se prikazuje američki triler «Ja sam legenda» u kojem glavnu ulogu igra Will Smith.
Film je snimljen prema romanu Richarda Mathesona «Svijet ne čeka nimalo zdrava budućnost».
Film će se u sinjskom kinu prikazivati do nedjelje i to u dva termina: u 18,00 i u 20,00 sati.

SPORT

Košarkaši Alkara danaS u Osijeku igraju susret 17. kola A 1 košarkaške lige protiv Osijeka koji je posljednji na tablici.

Junak danas u Pločama, s početkom u 15 sati, igra susret drugog kola nastavka 3. HNL - jug protiv domaćeg Jadrana. U Hrvacama u isto vrijeme igraju Hrvace i Primorac 1929 iz Stobreča.

Utakmice 4. nogometne lige igraju se u nedjelju, s početkom u 15 sati. U Otoku igraju OSK i Croatia Zmijavci a u Glavicama Glavice i Uranija iz Baške Vode.

U triljskoj sportskoj dvorani danas se igra zanimljiva rukometna utakmica u kojoj se sastaju Cetinka i Kamičak. Početak susreta je u 18,00 sati.

Svoje prvenstvene susrete rukometašice Sinja i Cetine su odgodile, iz razloga što obje ekipe nastupaju na završnici kadetskog prvenstva u Umagu koje traje do nedjelje.

Ovog vikenda igra se dvostruki odbojkaški program. Danas u dvorani Oš Marka Marulića u Sinju, s početkom u 14 sati, igraju žOK Sinj i župa Dubrovačka. U nedjelju u istoj dvorani u 15,00 sati na rasporedu je derbi kola između sataju neporažene ekipe Makarske i domaćina žOK Sinj.

SPORT

Ovog vikenda dvostruki je odbojkaški program. Sutra u dvorani Oš Marka Marulića s početkom u 14 sati igraju žOK Sinj i župa Dubrovačka, a u nedjelju u istoj dvorani u 15 sati na rasporedu je derbi kola u kojem se sataju neporažena ekipa Makarske i domaćin žOK Sinj.

U natjecanju 4. Hrvatske nogometne lige s početkom u 15 sati igraju OSK i Croatia Zmijavci te Glavice i Uranije iz Baške Vode
u susretu mladih reprezentacije do 17 godina mladi nogometaši Hrvatske pobjedili su jučer u Dugoploju reprezentacije švedske s 3-2.

Košarkaši Alkara sutra igraju susret 17 kola A 1 košarkaške lige u Osijeku protiv poslijednje ekipe na tablici košarkaša Osjeka.

Nogometaši Junaka sutra u Pločama s početkom u 15 sati igraju susret drugog kola nastavka 3. HNL jug protiv domaćeg Jadrana.U istom natjecanju i u istom vremenu igraju u Hrvacama Hrvace i Primorac 1929 iz Stobreča.

U rukometnom vikendu najzanimljiviji susret je sutra u triljskoj dvorani kada igraju rukometaši Cetinke i sinjskog Kamička, početak je u 18 sati.

Svoje prvenstvene susrete rukometašice Sinja i Cetine su odgodile, iz razloga što obje ekipe nastupaju na završnici kadetskog prvenstva u Umagu a koje traje do nedjelje.