Petak, 8.02.2013.

Prioćenje Odbora gradske organizacije HSS – a Sinj

Poštovane sugrađanke i sugrađani,
dok se vladajuće političke strukture našeg grada bave virtualnim projekcijama svoje dosadašnje i buduće (ne)uspješnosti na poslovima obmanjivanja javnosti, tiho, gotovo neprimjetno, još jedna sinjska firma došla je pred stečaj. Riječ je o Ciglani koja trenutno ima 16 zaposlenih, što znači još stotinjak ljudi s ugroženom egzistencijom. U vrijeme kad na Zavodu imamo rekordne 3 tisuće nezaposlenih, ova činjenica je katastrofalna.
IZVOR: Odbor gradske organizacije HSS – a Sinj
...

'Istinom do pobjede' u Dicmu

Srdačno Vas pozivamo na prikazivanje dokumentarnog filma 'Istinom do pobjede', autora Petra Malbaše, jednog od najpoznatijih i najboljih hrvatskih snimatelja iz razdoblja Domovinskog rata, te snimatelja Hrvatske televizije, koji je posebno pratio vojno djelovanje 4. gardijske brigade Hrvatske vojske i generala Ante Gotovine. Pogledajmo zajedno kako je Domovinski rat zabilježila kamera Petra Malbaše. Prikazivanje će se održati u petak, 8. veljače u 19 sati u OŠ.'Ante Starčevića' Dicmo.
Prikazivanju će nazočiti pukovnik HV-a u mirovini Ante Podrug, brigadir HV-a u mirovini Bruno Vukić te ratni snimatelj Petar Malbaša. Organizatori prikazivanja filma su Zoran Rogulj i Petar Maretić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Promocija Maršalovog 'Revolta'

U sinjskom gradskom kinu danas će se održati promocija albuma hard-rock banda Maršal 'Revolt'. Na koncertu će biti izvedeno svih 14 pjesama s albuma, a bit će prikazan i video spot za pjesmu 'Dante'.
Osim toga, iz Maršala najavljuju i poneka iznenađenja.
'Ne možemo otkrit što će to biti, prvenstveno će biti scenske naravi, ali bit će i još nekih iznenađenja. Zamolio bih sve one koji planiraju doći na promociju da dođu navrijeme zauzeti svoja mjesta. Kino dvorana će biti otvorena od 19:45 do 20:10 sati. Odsvirat ćemo kompletan album tako da će sigurno biti dva sata glazbe. Bit će spektakularno', kazao je pjevač Maršala Pavle Ćosić.
Ulaz na promociju 'Revolta' je besplatan.
Dodajmo kako se prvijenac Maršala, album 'Revolt' može kupiti po cijeni od 49 kuna u knjižari Axel i u radnji 'AB foto' u Sinju, a prodavat će se i tijekom promocije u gradskom kinu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OBAVIJEST

OBAVJEŠTAVAJU SE SVI  ZAINTERESIRANI GRAĐANI KOJI SU UPISANI U UPISNIK POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA ILI PRAVNI SUBJEKTI UPISANI U UPISNIK POLJOPRIVREDNI PROIZVOĐAČA, ARCOD- SUSTAV KOJI ĆE U TEKUĆOJ GODINI POSADITI MINIMUM POTICAJNIH POLJOPRIVREDNIH POVRŠINA (0,1 HA), ODNOSNO 500 LOZA ILI 30 VOĆAKA DA SE VRŠI UPIS PLANIRANE SADNJE SADNICA U  2013.GODINI.
TROŠKOVE NABAVE SADNOG MATERIJALA U OMJERU PO 1/3 SNOSE GRAD TRILJ, SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA I KORISNIK.
UPIS TRAJE OD 04.VELJAČE DO 11. VELJAČE 2013. GODINE U PROSTORIJAMA GRADSKE UPRAVE.
IZVOR: WWW.TRILJ.HR