Utorak, 8.01.2008.

Nestala djevojka pronađena mrtva?


Kristina šušnjara FOTO: Policija


Tijelo nesretne djevojke, neslužbeno doznajemo, pronašli su policajci sa psima tragačima u mjestu Bisko nedaleko od državne ceste. Nesretnica je bila prekrivena lišćem i granama.


U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj doznajemo da je na njihovom području oko 15 sati pronađen leš žene. Međutim, još uvijek ne mogu u javnost izaći s podacima gdje je tijelo pronađeno, tko ga je pronašao i radi li se o Kristini šušnjara (21) iz Trilja za kojom se neprekidno tragalo tri dana.

Zamjenica glasnogovornice splitske policije željka Radošević najavila je da će više informacija dati uskoro.

Nestalu djevojku su tražili kako policija tako i mještani te prijatelji i rodbina.

U splitskoj policiji su nam rekli da je potraga za Kristinom šušnjara svih dana bila intenzivna, međutim danas je na teren izašlo oko 100 ljudi koji su se uključili u potragu.

Tragali su pripadnici Gorske službe spšavanja kako na zemlji tako i helikopterom, vatrogasci, brojna lovačka društva te pripadnici interventne i kriminalističke policije sa psima.

Neslužbeno doznajemo da je tijelo pronađeno kod mjesta Bisko, udaljenom pet-šest kilometara od Trilja.

Tijelo nesretne djevojke pronađeno je pokriveno lišćem i granama, stoga se pretpostavlja da je ubijena.
IZVOR: NET.hr

OBAVIJEST

Krnjevalska udruga Grada Sinja organizira audiciju za svu djecu sa izraženim sklonostima za glumu, pjevanje i ples,kako bi sudjelovali na Dječjem krnjeval festu. Audicija će se održati danas u prostorijama Pučkog kazališta Sinj s početkom u 16 sati.

BLAGOSLOV OBITELJI

Danas se nastavlja blagoslov obitelji u Sinju i od odrine, Put Odrine, Zgrade socijalnog, Braće Radića, Ante Starčevića i Suhač.

SPORT

Na kraju nogometne 2007. godine proveden je izbor za najuspješnijeg trenera u Dalmaciji u kojem su sudjelovali predstavnici medija, nogometnog saveza te istaknuti nogometni stručnjaci, po njihovoj ocijeni najbolji trener u prošloj godini je trener Junaka Siniša Jalić, a do njega trener Hrvaca Mirko Labrović.