Ponedjeljak, 8.01.2007.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE KOALICIJE "PREPOROD"Vladajuća koalicija Preporod za sutra u 12,00 sati odgodila je konferenciju za novinare koja se trebala održati danas. Predstavnici stranaka koalicije Preporod odgovorit će na prozivanja koja je sinjski HDZ-a iznio na svojoj posljednjoj konferenciji za novinare.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj organizira prvu ovogodišnju akciju dragovoljnog darivanja krvi. Akcija će se održati u petak, u prostorijama Društva, od 9,00 do 13,00 sati. Pozivaju se dobrovoljni darivatelji krvi, te drugi koji bi to željeli postati, da dođu na akciju u što većem broju.

KINO DANAS

U sinjskom kinu večeras se prikazuju dva filma. Znanstveno - fantastični film Eragon igra u 18,00 sati a glazbena, romantična drama STEP UP u 20,00 sati.

SPORT

Pobjednik malonogometnih božićno - novogodišnjih turnira u Sinju i Trilju je ekipa GUJ Slivno.
U sinoćnjoj završnici triljskog turnira pobijedili su ekipu CB Dovita 2 : 0. Treće mjesto je osvojila ekipa Gasta i Bule Almont Košute, a četvrto Zabava počinje iz Dugopolja.
Najbolji pojedinci triljskog turnira su: igrač Mirko Hrgović iz CB Dovita, najbolji strijelac je Duje Bajrušević iz Guj Slivna, a najbolji vratar Marin Vugdelija iz Gasta i Bule Almont Košute.
Turnir je proveden u organizaciji Udruge za mali nogomet Trilj.

KRONIKA 92

PP SINJ, 08.01.2007.g. u ranim jutarnjim satima na širem sinjskom području došlo je do eksplozije na OV marke mercedes vl. tridesetosmogodišnjaka. Uništen je prednji dio vozila. Nitko nije ozljeđen. Policijski službenici vrše očevid nakon kojeg će biti poznato o kakvoj se eksplozivnoj napravi radi. Slijede izvidi u cilju rasvjetljavanja događaja.

IZVOR: PU SD