Subota, 7.12.2013.

Predstavljanje knjige Tihomira DujmovićaU subotu, 7. prosinca 2013. u triljskoj kino dvorani s početkom u 20,00 sati održat će se promocija knjige “Tko mi zabranjuje kolumne?”, novinara i publicista Tihomira Dujmovića.
O knjizi će govoriti: Antun Vrdoljak, Ćiro Blažević, Josip Jović, Mihovil Bogoslav Matković i sam autor, Tihomir Dujmović.
Kolumne govori Mirjana Jurić, a program vodi Mihovil Bogoslav Matković.
IZVOR: GRAD TRILJ

Dan Gimnazije i Dan Sjemeništa

Franjevačka klasična gimnazija i Franjevačko sjemenište u Sinju 8. prosinca, svetkovinu Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marije, slave kao Dan Gimnazije i Dan Sjemeništa.
Ovogodišnja svečana proslava Dana Gimnazije i dana Sjemeništa održat će u crkvi Gospe Sinjske sutra, 8. prosinca, s početkom u 18 sati. Svečanu svetu misu predvodit će provincijal fra Joško Kodžoman.
Nakon mise, solisti, dječji zbor i mješoviti gimnazijski zbor izvest će kantatu ‘Smrt Svetoga Franje’, akademika Anđelka Klobučara.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Koncert Mješovitog zbora Grada Sinja

Mješoviti zbor Grada Sinja i Zbor Grada Makarske večeras u 19 sati u Alkarskim dvorima održat će koncert na kojem će nastupiti i dječji zbor Sinjski slavuji.
Na koncertu će biti izveden raznovrstan program, od popularnih skladbi, ulomaka iz opera, dalmatinskih pjesama te autorskih.
Tjedan dana kasnije Zbor grada Sinja nastupit će na koncertu u Makarskoj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR