Petak, 7.12.2012.

Projekcija 5. epizode SajmištaU prepunoj dvorani sinjskog kina danas je prikazana 5. epizoda serijala Sajmište koji govori o herojskoj obrani Vukovara. Projekcija je posvećena Ivici Poljaku Sokolu i Andriji Alčiću, poginulim braniteljima Vukovara iz Sinja.
Sajmište je drugi dio trilogije 'Heroji Vukovara', ima ukupno 10 epizoda, a epizoda koja je danas prikazana okupljenima u sinjskom kinu prikazuje borbe koje su se odvijale kod Vatrogasnog doma. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR    

Nestale sestre Anamaria i Mia Ćosić

Od utorka, 4. prosinca kao nestale vode se sestre blizanke Anamarija i Mia Ćosić iz Brnaza. Njihova imena i profili objavljeni su na web stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba.Kako neslužbeno doznajemo, Anamarija i Mia udaljile su se od mjesta boravišta u Brnazama 3. prosinca poslijepodne, a njihov nestanak prijavili su roditelji.

Anamaria je kestenjaste boje kose, srednje građe i visine oko 170 cm. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice.

Prema opisu, Mia je srednje tjelesne građe, riđe kose i visine oko 170 centimetara. U trenutku nestanka nosila je crnu jaknu, tamnoplave traperice i roze tenisice.

Iz policije pozivaju sve koji imaju informacije o Anamariji i Mii da obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovetu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
IZVOR: WWW.FERATA.HR 

Grad Sinj: Upute za slučaj nevremena

Grad Sinj uputio je cirkularno pismo povodom mogućih vremenskih nepogoda, koje donosimo u cjelosti. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počinje Božićni humanitarni sajam

Sutra počinje sedmi po redu Božićni humanitarni sajam kojeg organiziraju Caritas i Župni ured Sinj. Sajam će se održavati do 16. prosinca u unutarnjem crkvenom dvorištu. Zainteresirani građani svoje priloge – nove ili dobro očuvane ukrasne predmete, novu odjeću, obuću, posteljinu i druge potrepštine mogu donijeti u Caritasove nove prostorije u unutarnjem crkvenom dvorištu, ulaz iz Glavičke ulice. Vrijeme prodaje bit će svakog dana od 9 do 12 te od 16 do 19 sati. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izborni zbor HSP AS Otok

Večeras u 20 sati u općinskoj zgradi u Otoku održat će se izborni zbor HSP dr. Ante Starčević za područje općine Otok.Na zboru će, uz brojne uzvanike i članove, nazočiti i predsjednica stranke Ruža Tomašić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

TZ Sinja nagradila Josipa GrčićaTuristička zajednica Grada Sinja jučer je ugostila Josipa Grčića, učenika 7. razreda OŠ Marka Marulića koji je u rujnu osvojio 3. mjesto sa svojim sastavom na natječaju Slobodne Dalmacije 'Zašto je moje misto Dalmatinsko naj-misto'. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Akcija Srme i MO Suhač i Karakašica

Dana 8. prosinca 2012. godine u subotu u 'Pet do podne' kod Ciganskog bunara, Suhač- Karakašica, održat će se zajednička građanska akcija čišćenja ceste D-1 bez nogostupa i rasvjete  'Darujmo građanima sigurnost u prometu'. Akciju organiziraju MO Suhač, MO Karakašica i Udruga Srma. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR