Utorak, 7.12.2004.

NASTAVLJENA 11. SJEDNICA HRVATSKOG SABORA

Danas se nastavlja 11.sjednica Hrvatskog sabora...
...

RASPISAN NATJEčAJ ZA AUTO CESTU DO PLOčA

Hrvatske autoceste objavile su natječaj za izgradnju dijela autoceste Zagreb -Split-Dubrovnik od Splita do Ploča, ukupne dužine 97 km.
...

JEFTINIJE GORIVO

Motorni benzini, dizelska goriva, loživo ulje i plavi eurodizel jeftiniji..
...

PRIJAVLJENO 60-AK DJECE UHBDDR-A ZA DODJELU DAROVA

Iz Udruge Hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata potvrđuju da je oko 60-ak djece do 14 godina starosti prijavljeno za dodjelu božićno-novogodišnjih paketa. Predsjednik Ante Smoljo najavio je prigodnu svečanost neposredno pred Božić u prostorijama udruge o čemu će članovi biti pravovremeno obaviješteni.

PREDAVANJE O AIDS-u

U dvorani franjevačkog samostana u petak će se održati predavanje o bolesti AIDS-u - kugi 21 stoljeća. Predavanje počinje u 19 sati , a predavač je dr. fra Luka Tomašević.

PROSLAVA 150 GODINA NAOBRAZBE NA HRVATSKOM JEZIKU U DALMACIJI

Franjevačka provincija Presvetog otkupitelja u Splitu i Franjevačka klasična gimnazija u Sinju s pravom javnosti povodom 150 godina gimnazijske naobrazbe na Hrvatskom jeziku u Dalmaciji u subotu 11. nedjelju 12.prosinca organiziraju prigodnu proslavu s nizom kulturnih događaja.
...

KONCERT GRADSKE GLAZBE SINJ

U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana Gradska Glazba Sinj u Sinjskom kinu "Sloboda" u nedjelju 12. prosinca od 19 sati i 30 minuta održat će prigodni koncert revijalnog karaktera na kojem će izvesti popularna djela svjetski poznatih skladatelja.
...

VRIJEME

U nastavku dana zadržat će se pretežno sunčano sa slabom, mjestimice i do umjerenom burom. Najviša dnevna temepartura zraka kreta će se od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.


žOK SINJ dobio web stranice!

Nakon što je osnovan tek 19. 11. 2000., 4 godine poslije ženski odbojkaški klub Sinj je dobio i svoje web stranice. Osim iznadprosječnog i oku ugodnog dizajna, stranice nude i veoma opširni sadržaj. To uključuje redovite novosti i izvješća sa sportskih terena, kratku povijest kluba, foto galeriju svih igračica, dosadašnje rezultate i tablice. čestitamo i želimo Vam puno sreće u daljnjim sportskim nadmetanjima!
Adresa je slijedeća: www.ok-sinj.hr