Petak, 7.11.2014.

Sinjani ponovo u lovu na lignju



U organizaciji restorana Gariful, na Hvaru će se danas i sutra održavati Peškafondo 2014. – lov na lignje. I ove godine u lovu će sudjelovati natjecatelji iz Sinja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prezentacija ‘Inicijativa za održivi rast’

Poduzetnički centar Sinj i Grad Sinj organizatori su prezentacije pod nazivom ‘Inicijativa za održivi rast’, koja će se održati sutra, 8. studenoga u Galeriji Sikirica, u Alkarskim dvorima, s početkom u 11,30 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Predavanje u Samostanu Gospe Sinjske

U organizaciji udruge Cjelovit život, večeras u 18,30 sati u dvorani Posljednje večere u Samostanu Gospe Sinjske, nakon večernje svete mise, održat će se predavanje pod nazivom ‘Obitelj kao mogući okvir prikrivanja nasilja’.
Predavanje će održati prof. dr. sci fra Šimun Bilokapić, profesor na KBF- u u Splitu. Organizatori pozivaju sve zainteresirane građane da dođu i uključe se u raspravu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjani pružili podršku hrvatskim braniteljima prosvjednicima!



Hrvatskim braniteljima koji već sedamnaesti dan prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Zagrebu, danas su podršku dali i Sinjani.
Tridesetak sinjskih branitelja danas se pridružilo svojim suborcima koji su na na konferenciji za medije još jednom ukazali na probleme zbog kojih traže ostavku ministra Freda Matića i njegovih suradnika.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR