Srijeda, 7.11.2012.

Preminuo Boris Bošković


Sinoć je u KBC Split nakon kratke i teške bolesti u 55. godini života umro dugogodišnji ravnatelj Osnovne škole Ante Starčevića Dicmo Boris Bošković.
Boris Bošković je rođen 8.4.1958. godine u Sinju. Ravnateljem Osnovne škole Ante Starčevića Dicmo izabran je 21.4.2004. godine. Dragovoljac je Domovinskog rata i zapovjednik 1. satnije 2. bojne 4 Gardijske brigade. Dugogodišnji član Gradske glazbe Sinj i voditelj Gradske glazbe Trilj. Osnivač i voditelj klape Decima iz Dicma i klape Otok.
Posljednji ispraćaj je dana 8.11.2012. (četvrtak) u 15,00 sati u Gali kod Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Olasagasti budi nadu Sinjanima!U Gospodarskoj zoni Kukuzovac, na parceli površine 3 949 metara, tvrtka Olasagasti d.o.o. otvorila je pogon za preradu ribe i ribljih proizvoda. Proizvodnja još nije pokrenuta, no prije dvadesetak dana Olasagasti zaposlio je 24 radnika koji rade na pripremi objekta, te se obučavaju za proizvodnju. Prema riječima vlasnika tvrtke, svi trenutni zaposlenici su s područja Grada Sinja, a Olasagasti takvu politiku zapošljavanja misli zadržati i ubuduće! Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Javna tribina "Uvođenje zdravstvenog odgoja u naše škole"

Udruga Cjelovit život, Udruga 4+ i udruga GROZD organiziraju javnu tribinu "Uvođenje zdravstvenog odgoja u naše škole" u petak, 9. studenoga 2012. u 17 sati u Dvorani Posljednje večere u Franjevačkom samostanu u Sinju.
Predavač je prof. Ladislav Ilčić, udruga Glas roditelja za djecu (GROZD).
Tribina je otvorena svima, a osobito preporučena svim vjeroučiteljima, učiteljima, nastavnicima i profesorima u osnovnim i srednjim školama.
Ovo je važno pitanje i za hrvatsku djecu, i za hrvatske roditelje, i za hrvatske škole - stoga se radujemo Vašem dolasku!

Sinj: Osnivačka skupština LAG-a Cetinska krajina

Osnivačka skupština LAG-a Cetinska krajina održat će se u četvrtak, 15. studenoga 2012. godine u Alkarskim dvorima (dvorana za sastanke) u Sinju, Put Petrovca 12, s početkom u 10.30 sati.

Kino danas

U sinjskom kinu danas, sutra, u petak i u nedjelju igra film 'Bournovo nasljeđe'. Početak prikazivanja je u 19 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR