Subota, 7.11.2009.

Natječaj za studentske stipendije

Grad Sinj raspisao je natječaj za studentske stipendije  u tekućoj akademskoj godini. Stipendije su  namijenjene:
1. Uspješnim i darovitim studentima;
2. Studentima iz obitelji lošeg imovnog stanja;
3. Studentima deficitarnih zanimanja;
4. Studentima HRVI iz Domovinskog rata sa 50 % i višim stupnjem oštećenja organizma;
5.Studentima iz obitelji sa sedmero i više djece;
6.Studentima iz obitelji sa četvoro i više djece na redovnom školovanju. Natječaj je otvoren do 26. studenoga.
Opširnije na Službenim stranicama Grada Sinja.

Obavijest

Grad Trilj  obavijestio je zainteresirane poljoprivrednike , upisnike obiteljskih  poljoprivrednih gospodarstava sa područja Grada Trilja da se  provodi program sufinanciranja sadnica. Program će se provoditi po principu plaćanja 1/3 županija, trećina grad i trećina krajnji korisnik. Natječaj u Trilju otvoren je do 21. studenoga.

Obavijest

Danas, 7. studenoga, će se u Zagrebu osnovati Udruga navijača sinjski maligani – Zagreb. Kako doznajemo od tajnika Udruge studenata Cetinske krajine Petra Kliškinića veliki broj naših studenata i osoba iz Sinja  koji žive u Zagrebu pokazali su interes za bodrenje sinjskih klubova pa se tako došlo i na ideju o osnivanju ogranka Udruge. Sastanak će se održati u prostorijama Udruge studenata u Praškoj ulici u 19 sati.

Sport

U 13. kolu 3. Hrvatske nogometne lige jug Hrvace su na svom terenu remizirale 2-2 protiv Konavljanina.

U okviru 11. kola druge nogometne lige danas, 7. studenoga, na Gradskom stadionu u Sinju igraju Junak i Split s početkom u 14 sati.

Košarkaši Alkara danas, 7. studenoga, na svom parketu igraju protiv zadarskih Jazina u 19,30 sati.

Rukometaši Trilj Pršut Voštana u 8. kolu Prve Dukat lige dočekuju Umag danas, 7. studenoga, u 18 sati u triljskoj dvorani.

Rukometašice Sinja u derbiju neporaženih ekipa 2. lige jug u okviru 5. kola prvenstva gostuju u maloj dvorani na Gripama kod Splita danas, 7. studenoga,  u 16 sati.

U utakmici 7. kola 2. lige jug rukometaši Kamička danas, 7. studenoga, u 16,30 sati u sinjskoj dvorani dočekuju vodećeg Hrvatskog dragovoljca.