Petak, 7.10.2016.

Ultrazvučni pregled dojki u Sinju

Gradska organizacija Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavlja organiziranje akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki.
Sljedeća akcija održat će se u ponedjeljak 10. listopada 2016. u prostorijama sinjskog SDP-a (Forum žena) od 16 sati. Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela 098 807 064.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća

Sinj, centar grada, prodaje se 2. kat i potkrovlje kuće te manja samostojeća kuća. Peterosoban stan se nalazi na 2. katu kuće i površine je 136 m2, potkrovlje je renovirano i površine je cca. 80 m2 i ima izlaz na terasu površine 50 m2.
Opširnije...

Sinjski kazalištarci oduševili zagrebačke Sinjane


Povodom 60. obljetnice osnutka, u organizaciji Grada Zagreba i Kluba Sinjana Zagreb, Sinjsko pučko kazalište gostovalo je u Zagrebu s predstavom ‘Dujo Manzan i Mate Manistra’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večeras Noć hrvatskog filma i novih medijaTreća Noć filma i novih medija održat će se večeras u šest gradova u  Hrvatskoj, među kojima je i Sinj. Publika će moći uživati u filmovima raznih žanrova, od dječjih klasika, preko dokumentarnih filmova do komedija.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR