Srijeda, 7.10.2015.

5. Planinarski križni put u SinjuU organizaciji Studentskog katoličkog centra Split ovog vikenda održat će se 5. Planinarski križni put za mlade. Mladi će planinariti na trasi Kamešnica-Otok-Sinj.
U subotu, 10. listopada, u 6 i 30 sati autobusi kreću sa Sukošanske, a noćenje je u planinarskom domu u Koritima. Organizatori naglašavaju kako je zbog težine i zahtjevnosti staze potrebna dobra fizička kondicija.
Stoga je moguće prijaviti se i samo za drugi dan (nedjelja) koji je manje zahtjevan. U nedjelju u 6 sati ujutro autobusi kreću iz Splita u 6 sati. Spajanje svih sudionika je u 7 sati u Koritima odakle će se krenuti prema Rudi i Otoku.
Dolazak na odredište u Sinj predviđen je u popodnevnim satima, sa završnim Misnim slavljem u 18 sati i zajedničkim obrokom, agapeom i slavljenjem.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Marsovac sletio u Gradsko kino Sinj!

Večeras nam u Gradsko kino Sinj stiže Marsovac, dugo najavljivana akcijska znanstveno-fantastična avantura redatelja Ridleya Scotta, tvorca prvog Aliena i Gladijatora. Film će se prikazivati sve do subote u terminu od 20 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR