Srijeda, 7.08.2013.

Ugašen požar u Satriću, izbio novi na Kamešnici!

Novi požar izbio je na Kamešnici, svega nekoliko kilometara od požara koji je izbio prije dva dana i koji je pod kontrolom vatrogasaca.

Požar na predjelu Drvišica primijetili su vatrogasci koji su jutros išli na smjenu, a gase ga pripadnici DVD-a Trilj.

Požar koji je izbio jučer nešto iza 15 sati na području Satrića ugašen je sinoć oko 21 sat. Opožareno je oko 5 hektara niskog raslinja i hrastove šume. Požar su gasili vatrogasci iz Sinja i Vrlike, te županijski sezonci, uz pomoć 2 canadair-a.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Salserosi u Sinju

U Sinju će se danas održati plesna revolucija pod nazivom ‘Salserosi u Sinju’.
Program će početi u 17 sati isplesavanjem na Trgu dr. Franje Tuđmana, a od 22 sata nastavit će se u klubu Piccadilly. Jedna od organizatorica Petra Malbaša pozvala je sve građane da im se pridruže u isplesavanju.
‘Nastupit će članovi plesnog kluba ‘Sasla Split’ i ‘Mirela’, točnije Andrea Rogošić i Dino Delić, zatim Jerko Cvitanik i Maja Pelicarić te cura koja pleše od 6. godine života Maja Ćurković. Pozivamo sve da dođu u 17 sati na Trg dr. Franje Tuđ,ana, a potom i na ispe4lsavanje u disco klubu Piccadilly. Svi su dobrodošli, a svi koji to žele moći će i zaplesati. Naši instruktori naučit će ih barem osnove salse’, naglasila je Petra Malbaša.
IZVOR: WWW.FERATA.HR