Četvrtak, 7.07.2011.

20. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja

Dana 11. srpnja 2011. godine  (ponedjeljak) u Gradskoj vijećnici Grada Sinja s početkom u 14,00 sati održat će se 20. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja.
DNEVNI RED:
1. Usvajanje Zapisnika sa 19. sjednice Gradskog vijeća,
2. Pitanja i prijedlozi vijećnika,
3. Izvješće o godišnjem obračunu Proračuna Grada Sinja za 2010. godinu,
4. Prijedlog Odluke o izboru osobe kojoj će se povjeriti obavljanje komunalne djelatnosti održavanje javnih površina u dijelu: ostali radovi održavanja javnih površina, na temelju ugovora,
IZVOR: GRAD SINJ
...

Turnir u balotama 'Šalda Gljev 2011.'

Počele su prijave ekipa za sudjelovanje na 14. tradicionalnom turniru 'Šalda Gljev 2011'. Turnir ogranizira udruga 'Didi s Kamešnice', a održavati će se 9., 10., 16. i 17. srpnja u Gljevu. Igra se po sistemu 3+1, a kotizacija po ekipi je 300 kuna. Prijave se primaju do subote do 15 sati na broj mobitela 098/588-088.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odgođena sjednica MO Turjaci

Iako je bila najavljena za sinoć, konstituirajuća sjednica MO Turjaci odgođena je za subotu, 09. srpnja u 19 sati. Sjednica je odgođena jer joj sinoć nisu mogli prisustvovati svi članovi.

Večeras u 20 sati u Gradskoj vijećnici će se održati konstituirajuća sjednica MO Radošić.

U utorak, 12. srpnja u Gradskoj vijećnici će se održati konstituirajuće sjednice mjesnih odbora Sinj, Glavice i Brnaze.

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tadić Šutra podnio ostavku

OTOK – Uprvani odbor četveroligaša OSK-a iz Otoka je ipak potvrdio da trener seniora za narednu sezonu ostane Nenad Vučković, koji je dobio novu šansu za naredno razdoblje.
Što se tiče omladinskog pogona treneri Petar Džaja, Ivan Samardžić i Nediljko Erceg Krešo će rasporediti uloge u omladinskom pogonu, odnosno međusobno će se dogovoriti tko će voditi koju kategoriju. Tajnik kluba, a jedno vrijeme i uspješni v.d predsjednik Marinko Tadić Šutra je podnio ostavku na mjesto tajnika i člana Uprave, tako da bi na njegovo mjesto trebala doći nova osoba ili će uprava kluba donijeti drukčije rješenje.
Poznato je da je Tadić Šutra čvrst u svojim stavovima, te da je bio veliki protivnik vraćanja Vučkovića na mjesto trenera. Što se tiče novosti iz kluba, još treba kazati da će pripreme seniora za naredu sezonu početi 25.s rpnja, te da će se 20. memorijal “Luka Erceg i Ivan Kamber” koji se igra u čast 14 poginulih branitelja Domovinskog rata s područja općine Otok  odigrati 11.,12. i 13. kolovoza. Osim domaćeg OSK-a, na turniru će nastupiti branitelj naslova Junak, Dugopolje i Hrvace.
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Prohodnost cesta

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1 (do 15. srpnja). Zbog teretnog vozila u kvaru na D 1 kod Korenice vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Na autocesti A1, od 181. do 184. km, u oba smjera, zatvoren je pretjecajni trak a na A6 Rijeka-Zagreb u tunelu Lučice, zatvoren je samo u smjeru Rijeke pa se vozi voznim trakom.
IZVOR: HAK
...