Subota, 7.07.2007.

1. MEđUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR "ANTE TOMAšEVIć KUKA"

GRADONAčELNIK DOBIO "PO PRSTIMA" ZBOG KUKUZOVCAVladajuća koalicija "Preporod" neće se razići, a sva otvorena pitanja raspravit će na koalicijskoj koordinaciji. Rezultat je to razgovora koje su s gradonačelnikom Nikolom Tomaševićem iza zatvorenih vrata odvojeno vodilende legacije predvođene čelnicima SDP-a i HNS-a Splitsko-dalmatinske županije. Upozoreno je na sporost realizacije gospodarske zone na Kukuzovcu, ali nije bilo ultimatuma.
IZVOR: SLOBODNA DALMACIJA

OBAVIJEST

Hrvatski crveni križ u ponedjeljak će u triljskom Gradskom kinu dijeliti humanitarnu pomoć stanovnicima s područja Trilja koji ispunjavaju kriterije za dodjelu. Pomoć će dobiti teško bolesne, invalidne osobe, obitelji kojima mjesečna primanja po članu domaćinstva ne prelazi preko 500,00 kuna. Podjela počinje u 08,00 sati.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

U srijedu 11. srpnja od 9,00 do 13,00 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Sinj održat će se redovna akcija darivanja krvi.
Na Transfuzijskom odjelu Kliničke bolnice Split, koji dnevno troši prosječno 50 do 60 doza krvi, trenutno nedostaje svih krvnih grupa, osim krvne grupe B pozitivno. Stoga se pozivaju svi davatelji i sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života, da pristupe akciji, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi.

OBAVIJEST

Uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila na području Policijske postaje Sinj jutros su raspoređeni na D-1, Karakašica - Dicmo i D-60, Brnaze - Budimiri. Poslijepodne će biti na D-220, Trilj - Gornja Tijarica, a u nedjelju poslijepodne na D-220,Trilj - Gornja Tijarica i D-60 Brnaze - Ugljane.

KINO DANAS

U gradskom kinu i večeras od 20,45 minuta može se pogledati američki film «Spiderman 3.»