Srijeda, 7.06.2017.

AUDICIJA za 9.Dječji festival "GLAS SOLINA 2017!"

U tijeku su prijave za Audiciju za festival pjevača amatera „Glas Solina 2017". Prijaviti se mogu zainteresirani učenici osnovnih i srednjih škola.
Festival će se održati krajem mjeseca kolovoza, kroz program Solinskog kulturnog ljeta.
Audicija će se održati u subotu 10. lipnja 2017. godine s početkom u 11 sati u Domu kulture Zvonimir - Solin. Na audiciji mogu biti pjevači – solo ili dueti s pjesmama po izboru i bez instrumentalne pratnje.
Prijave i informacije na broj: 098 94 80 700, e-mail dalmalino@gmail.com ili fb profil Dječji klub Dalmalino.

Akcija UZV pregleda dojki u Sinju

Gradska organizacija Socijaldemokratskog Foruma žena Sinj i Klub žena liječenih na dojci Split nastavlja organiziranje akcija savjetovanja i ultrazvučnog pregleda dojki.
Sljedeća akcija održat će se u četvrak, 8.lipnja 2017. u prostorijama Foruma žena SDP-a Sinj od 17,30 sati. Žene zainteresirane za pregled mogu se upisati pozivom na broj mobitela 098 807 064.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Gostovanja mladih kazalištaraca


Kazalištarcima za njihov rad s djecom stižu i priznanja, ali i pozivi na međunarodne festivale.
Naime, kazalištarci su dobili pozive za festival ‘Zmajevi dani’ i ‘Ogulinski festival bajke’, koji će se održati isti dan, 9. lipnja.
Na ‘Zmajeve dane’, festival u Novom Sadu i koji ove godine obilježava 60. godina postojanja, pozvani su drugu godinu zaredom, a sinjski kazalištarci izvest će predstavu ‘Jedna druga Crvenkapica’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR